Milyen munkáknál nem nézik a vérnyomást?
Az én életem, az én dolgom:) Nekem csak egyvalami kell: ne méregessék a vérnyomásom.
Egyébként nem félek a stroke-tól, még félbénán is el tudnám magam vonszolni a sínekig. Volt már öngyilkossági kísérletem, de pechem volt: kiálltam a vonatsínekre, vártam több órát, semmi se jött, majd hazamentem. Mint később kiderült, kb. 15 km-rel arrébb leszakadt a felsővezeték és amiatt nem jártak a vonatok.
Én csupán élvezni akarom a fiatalságom, egyetemen tanulni, dolgozni egy érdekes hivatásban. De nem akarok hosszú életet. Nincs joga senkinek gyógyszerekkel itt tartani engem.
Tensiomint az orvos is szívesen felírja neked bármikor. Az orvosi munka stresszes, állóképességet igényel, műszakolsz. Ezek csak feljebb viszik a vérnyomásod. Meg amúgy is az égben lenne a fehér köpenyesektől.
Keress valami olyan melót, ami viszonylag nyugis, nem túl megerőltető és irass fel vérnyomáscsökkentőt, szedjed.
Én kettőt is szedek, nevotens reggel valzartan este. Teljesen jók. Ha mégis felmegy, van frontin vagy tensiomin. Nem egy űrhajó ez az egész...
23: Nem minden orvos műt. Tudom, hogy nehéz a képzés, de egyébként nagyon érdekel.
24: Milyen munka van manapság, ami nem stresszes? Az összes munkánál felelősséget kell vállalni, ahol meg nem, ott órabér helyett bevezetik a teljesítménybért.
Nem félsz a kettős RAAS-blokád miatti veseelégtelenségtől?
Igen, jól tudod. A Tensiomin viszont ace-gátló. Azt nem tudom, 1-2x néha-néha bekapásra is kialakul-e.
A javulás a szedésnek köszönhető, elhagyásával visszatérhet az eredeti hipertónia (ezeknél már nincs rebound)
Nyugis munka?
Hat mehetnél mondjuk könyvtárosnak, portásnak, maszek könyvelőnek, ilyesmik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!