Múlt héten kaptam egy e-mail-t egy HR-estől, aki afelől érdeklődött, hogy el tudom-e vállalni a munkát. Sajnos nem, de azóta nem válaszolt?
Figyelt kérdés
Azt se tudom, hogy megkapta-e vagy csak nem nézte még meg. Azért illene írnia valamit?2023. febr. 21. 17:02
11/15 anonim válasza:
HR-esek csak azzal foglalkoznak, akihez érdekük fűzi és azt mondják, amit hallani akarsz, akkor is ha az hazugság. Saját tapasztalat.
12/15 A kérdező kommentje:
Meg kell hagyni, az interjún valóban túlzottan kedves volt. Gondoltam is, hogy biztos fárasztó lehet mindenkivel folyamatosan jópofizni.
2023. febr. 21. 20:49
13/15 anonim válasza:
Egyszer jártam úgy, hogy megkaptam az ajánlatot,de a fizu kevesebb volt annál, mint amit akartam. Telefonon hívott a hr-es, mondtam, hogy köszönöm szépen,de a fizetés lehetne magasabb legalább X forinttal. Mondta rendben, ehhez egyeztetnie kell xy vezetőkkel (ergo nem ő találta ki a számot). Végül emeltek,mert kellett az ember és én voltam elvileg a legjobb jelölt.
Ha konkrétan nem mondtad, hogy miért nem tudod kivitelezni a melót, akkor maguktól nem találják ki. Lehet végighívnak mindenki mást,aki szóba jöhet és vállalja az adott összegért.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem az összeggel volt a probléma. A problémát pedig mind a három interjún jeleztem. Azért mertem arra a következtetésre jutni, hogy valamit illendő lenne visszajelezniük, hogy minden fordulón úgy mentem át, hogy tisztában voltak vele, hogy egy apró akadályt nem tudok megoldani. Akkor ennek mi értelme volt? Aztán most meg vannak lepődve?
2023. febr. 22. 10:12
15/15 A kérdező kommentje:
Már nem várok választ, de azért azt a ténymegállapításomat itt hagynám az utókornak (mert ugye, ami az internetre felkerül az örökre ott is marad), hogy számomra felfoghatatlan, hogy egy német multinacionális cég hogy engedhet meg magának ilyet, hogy cakunpakli se szó, se beszéd, se semmi visszajelzés, mentél a levesbe. Nem vagyok szőrszálhasogató, de ha 3 interjú erejéig jó voltam, akkor ennyire nem futotta már? Ez aztán a vállalati kultúra!
2023. febr. 23. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!