Pályáznátok úgy állasra ha előtetek más is érdeklődött a melóra?
Kisteherautós állás ki volt irva a munkaügyiben, míg olvastam volt előttem egy pasas aki már a telefonszámukat kérte az adminisztrátortól én meg eljöttem mert nálam idősebb volt a tag , gondoltam felesleges szóba hozni, nekem se tapasztalatom sem személyiségem sincs.
Hazajöttem azt elmeséltem, mondták a szüleim, hogy ritka gyökér vagyok, meg sem próbálom. Az az érvem, hogy huszonéves ember nem kell senkinek munkaerőnek, így várok pár évet élek ilyen heti 2 nap segédmunkából majd 30+ évesen amikor majd nem azt látják, hogy 15 vagyok ( mert annyinak nézek ki) akkor majd próbálkozok. Eddig jó sok interjún voltam, kínos volt mert "tényleg 22 éves vagy?" kérdések jöttek.
Egy pályázó miatt már visszaléptél...??
Vannak állások, ahová többtucat jelentkező van, ember!
Szerintem a kifogásokat keresed, hogy miért ne kelljen dolgoznod...
Próbálkozz és ilyen esetben a magad érdekét nézd. Ismered a közmondást?
- Erősebb kutyáé a "szexuális élvezet" .
Mások 30 éves korukra akár autóval, lakással, gyerekekkel (IS) vannak. Te meg akkor akarsz elkezdeni pénzt keresni?
Elképesztően ritka, hogy egy munkára mindössze egy ember jelentkezzen. Ha erre vársz, akkor sosem fogsz dolgozni.
"Az az érvem, hogy huszonéves ember nem kell senkinek munkaerőnek"
Ez baromság.
Itt aztán vannak bajok.
Ellenpéldának mondok egy kedvenc sztorimat a kolléganőmtől: úgy jött hozzánk dolgozni sikeresen, hogy a konkurenciát gyakorlatilag hazaküldte a teszt íráskor. Amikor megérkezett, illedelmesen megkérdezte a többiektől, hogy tesztírásra jöttek-e, és röviden elmagyarázta nekik blöffölve persze, hogy őt már felvették az adott állásra és a tesztírás már tárgytalan. Hazamentek. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!