Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Pályáznátok úgy állasra ha...

Pályáznátok úgy állasra ha előtetek más is érdeklődött a melóra?

Figyelt kérdés

Kisteherautós állás ki volt irva a munkaügyiben, míg olvastam volt előttem egy pasas aki már a telefonszámukat kérte az adminisztrátortól én meg eljöttem mert nálam idősebb volt a tag , gondoltam felesleges szóba hozni, nekem se tapasztalatom sem személyiségem sincs.

Hazajöttem azt elmeséltem, mondták a szüleim, hogy ritka gyökér vagyok, meg sem próbálom. Az az érvem, hogy huszonéves ember nem kell senkinek munkaerőnek, így várok pár évet élek ilyen heti 2 nap segédmunkából majd 30+ évesen amikor majd nem azt látják, hogy 15 vagyok ( mert annyinak nézek ki) akkor majd próbálkozok. Eddig jó sok interjún voltam, kínos volt mert "tényleg 22 éves vagy?" kérdések jöttek.

2020. szept. 28. 16:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Mekkora troll a néni :D.

Amúgy skacok, köszi a választ, én befostam tegnap a munkaügyibe, ma visszamentem, voltam is interjún és 10 év tapasztalat kellett volna, mondtam én akkor még általános iskolás voltam, akkor nem vezettem. :D

2020. szept. 29. 15:55
 12/12 anonim ***** válasza:

OK, de látod, legalább a lehetőséget megadtad, hogy legyen munkád.

Erre törekedj, mert ha, nem is jelentkezel, még esélyt se adsz magadnak, hogy melód legyen.

2020. szept. 29. 19:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!