Múlt héten kaptam egy e-mail-t egy HR-estől, aki afelől érdeklődött, hogy el tudom-e vállalni a munkát. Sajnos nem, de azóta nem válaszolt?
Figyelt kérdés
Azt se tudom, hogy megkapta-e vagy csak nem nézte még meg. Azért illene írnia valamit?2023. febr. 21. 17:02
1/15 anonim válasza:
Minek? Teged nem érdekel tovabb az allas, őt meg te nem érdekled tovabb.
3/15 A kérdező kommentje:
Azt hittem kulturáltan megköszönik azért az érdeklődést vagy módosítanak az ajánlaton.
2023. febr. 21. 17:26
4/15 anonim válasza:
Lehet illendő lenne annyit válaszolnia, hogy "köszönöm szépen a választ",de ha nem ír,ne vedd magadra. Te visszajeleztél, a többi az ő dolga.
5/15 anonim válasza:
#4 vagyok: volt arra vonatkozóan kérésed, felvetésed, hogy módosítsanak az ajánlaton? Ha nem jelezted, akkor maguktól nem változtatnak rajta.
6/15 anonim válasza:
"vagy módosítanak az ajánlaton"
. Haha... ja...
Tegyük fel, hogy módosítanak az ajánlaton, mert annyira jó parti vagy: gondolod, a HR-es azt a kisujjából kirázza? Minimum át kellene futni egy menedzseren jóváhagyásért.
De ha Te nem jelezted, hogy "haha, bocs, de ennyiért az ágyból se kelek ki", akkor nem hiszem, hogy lenne alapjuk másik ajánlatot tenni. Illetve még az is egy elképzelhető opció, hogy megvárják a választ az összes lehetséges jelölttől, aztán emelik a tétet.
7/15 anonim válasza:
Ha nem tetszik az ajánlat, lehet újat kérni. Én felhívtam a HR-est, hogy tetszene, csak 1 dologgal van kifogásom, hamar vissza is hívott, hogy oké, de akkor újabb interjú stb.
Ha ezt nem jelezted, csak annyit, hogy nem tetszik az ajánlat, akkor nem fognak írni.
8/15 A kérdező kommentje:
Itt egy interjú után voltam már, amikor elmondták a részleteket. Akkor jeleztem nekik, hogy hát ezt így nem látom megvalósíthatónak, de adtak néhány nap gondolkodási időt, aztán írt a HR-es. Újból megírtam, hogy nem tudom kivitelezni és azóta csend. De akkor ez már így marad.
2023. febr. 21. 17:54
9/15 anonim válasza:
Így van rendjén, hogy ez történt
10/15 A kérdező kommentje:
Mi van rendjén?
2023. febr. 21. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!