Miért érdeklődött a főnököm?
Figyelt kérdés
Hétfőn szóltam, hogy nem tudok menni dolgozni, mert beteg vagyok (hányás-hasmenés vírus). Kérdezte, a hónap végi elszámolás miatt, hogy meddig leszek táppénzen, mert a héten leadja. Mondtam, a hétre biztos írhat táppénzt, mert csütörtökön kell visszamennem a dokihoz, pénteken biztos nem megyek be. Elköszöntünk. Ma délelőtt írt egy sms-t, hogy hogy vagyok? Nem értettem miért kérdni, megírtam neki, hogy köszönöm, már kicsit jobban. Nem részleteztem, hogy már lázam nincs, de még f_sok... :DD És akkor csak visszaírt, hogy jobbulást! Kicsit fura volt. Miért kérdezte, hogy hogy vagyok? Vagy ez csak amolyan formaság?2020. júl. 29. 14:48
1/7 anonim válasza:
Én szerettem tudni, hogy vannak a kollégák, emberileg is, de a munkaszervezés miatt is fontos volt. Ha hét közepén rosszabbul, másképp alakítottam a dolgokat, mintha a prognózis "már jobban" volt.
Nyilván nem jutott eszedbe, nem is azért írom, de NEM akar megdugni feltétlen :D
2/7 anonim válasza:
Annyiból, amennyit leírtál nekem az jön le, hogy csak figyelmes próbál lenni.
Persze előfordulhatna, hogy el se hiszi, hogy beteg vagy, és kételkedik, mert szemét fajta.. de nem hiszem, hogy rosszat akart volna.
3/7 anonim válasza:
Sztem csak őszinte és kedves érdeklődés volt, nem utal semmi semmilyen hátsó szándékra.
4/7 anonim válasza:
Ez csak egy emberi gesztus volt.
5/7 anonim válasza:
Nézzétek, ez a baj ezzel a korral! Az említett főnök teljesen udvarias, kedves ennek kellene a normálisnak lenni. De sajnos olyan világban élünk, hogy el se hisszük, ha valami ilyen történik.
6/7 anonim válasza:
A fene tudja miért,nekem nicsenek jó érzéseim a leírtak alapján,de ne legyen igazam.
7/7 anonim válasza:
Lehet hogy csak tényleg jó fej barátságos volt a főnök és azért kérdezte meg milyen az állapotod, másik vége a dolognak hogy ha azt írod hogy "már jobban vagyok" vagy valami hasonlót ami egyértelműen azt jelenti ő neki hogy nem vagy már annyira beteg akkor lehet ír egy kövi SMS-t hogy betudnál-e jönni dolgozni XY napon. Sok főnök ilyen sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!