Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyárban dolgozok, a gyárban...

Gyárban dolgozok, a gyárban dolgozó irodai munkások miért olyan távolságtartóak velem, ha rájuk írok Messengeren?

Figyelt kérdés

Élőben nem beszélek velük, csak látom őket néha, meg tudom a nevüket, előfordul hogy valamelyikre ráírok. Azokra akik mérnökként meg egyéb irodai munkásként dolgoznak a gyárban, szóval nem három műszakban mint akik között én vagyok. De olyan távolságtartóak valamiért, látszik hogy nem veszik jó néven az üzenetemet. Egyik írta is hogy nem érti miért írtam neki, szóval mintha baj lenne kb. hogy ráírtam. Lenéznek engem és azért ilyenek? Elvégeznek egy egyetemet elmennek mérnökként dolgozni valahova aztán már szóba se lehet velük állni csak úgy?

Akik között dolgozok, akik több műszakban dolgoznak a termelésben és a raktárban, ők azért valamivel nyitottabbak velem szemben.

2023. febr. 19. 02:40
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
93%
Nem szeretem amikor ismeretlenek írogatnak mert hátsó szándékkal teszik.
2023. febr. 19. 21:57
 32/33 anonim ***** válasza:
0%

30

Akkor sose beszélsz élőben se senkivel, ha nem beszéltél eddig...mi is a különbség a kettő formáció közt? Semmi, csak egyesek szimplán hül_ék:)

2023. febr. 20. 10:19
 33/33 anonim ***** válasza:
0%

32

De amikor te írogatsz ide, akkor abban semmi hátsó szándék sincs:DDD

2023. febr. 20. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!