Gyárban dolgozok, a gyárban dolgozó irodai munkások miért olyan távolságtartóak velem, ha rájuk írok Messengeren?
Élőben nem beszélek velük, csak látom őket néha, meg tudom a nevüket, előfordul hogy valamelyikre ráírok. Azokra akik mérnökként meg egyéb irodai munkásként dolgoznak a gyárban, szóval nem három műszakban mint akik között én vagyok. De olyan távolságtartóak valamiért, látszik hogy nem veszik jó néven az üzenetemet. Egyik írta is hogy nem érti miért írtam neki, szóval mintha baj lenne kb. hogy ráírtam. Lenéznek engem és azért ilyenek? Elvégeznek egy egyetemet elmennek mérnökként dolgozni valahova aztán már szóba se lehet velük állni csak úgy?
Akik között dolgozok, akik több műszakban dolgoznak a termelésben és a raktárban, ők azért valamivel nyitottabbak velem szemben.
"Egyik írta is hogy nem érti miért írtam neki"
Hát persze, hogy nem érti, ha soha korábban egyetlen szót sem szóltatok egymáshoz. Ennyi erővel ráírhatnál arra is, aki mögött tegnap sorban álltál a boltban, vele pont annyi esélye van egy jó kis beszélgetésnek (kb. semmi).
Ha többekre is írtál így, esélyes, hogy a céges köztudatban már te vagy a fura fazon, aki mindenkire irkál messengeren. Ismerkedni-barátkozni nem így lehet.
Mert még fogalmad sincs a társadalmi hierarchiáról!
A tanultabb emberek többsége nem áll le tanulatlan emberrel, kivéve ha dögös csajokról van szó, ja és őket is csak a férfiak a kanosság miatt!
Férfiként ne is akarj beszélgetni irodás nőkkel mert még a végén zaklatónak fognak tartani.
Nőként ez kevésbé valószínű, legfeljebb törtetőnek gondolnak majd aki felfelé akar választani.
Manapság nem elég tisztességes munkát végezni, egy bizonyos szint alatt már lenézik az embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!