Egy multitól pár hónapja visszavontam a pályázatomat, mert időközben találtam munkát. Fekete listán vagyok?
Figyelt kérdés
Most viszont úgy alakult, hogy megint állást keresek. Merjek ezek után még oda jelentkezni vagy teljesen reménytelen lenne a jelentkezésem?2023. febr. 15. 10:27
1/17 anonim válasza:
Próbáld meg, mit veszíthetsz..
2/17 anonim válasza:
Én a Vodánál vagy kétszer vontam vissza a pályázatomat, mégis rendszeresen megtalálnak. Szóval nem feltétlenül.
A kérdés az, hogy náluk mi a policy, mert lehet, hogy x ideig nem néznek feléd emiatt.
3/17 A kérdező kommentje:
Ezt a policy-t hol találhatnám meg? A honlapjukat tüzetesen átnéztem már, de ilyenről nem írtak.
2023. febr. 15. 10:35
4/17 anonim válasza:
Sehonnan. Jelentkezz megint, és kiderül, keresnek-e.
5/17 anonim válasza:
Szerintem nem érdekled öket annyira sem te, sem más, aki jelentkezik náluk, hogy emiatt bárkit is listára tegyenek.
6/17 A kérdező kommentje:
Egy január végi állashirdetésre jelentkeztem 3 napja, még hozzám se szóltak. Ebben valószínűleg az is benne van, hogy lehet már nem aktuális.
Egy ilyen “tiltólista” mennyi ideig tarthat?
2023. febr. 15. 10:41
8/17 anonim válasza:
Életemben nem hallottam még ilyen tiltólistáról. A HR valószínűleg nem is emlékszik már rád.
9/17 A kérdező kommentje:
A jelöltprofilon kijelzi, hogy melyik pozíciónál vontam vissza a jelentkezést. Azt viszont nem tudom, hogy mit lát ebből a HR.
2023. febr. 15. 10:48
10/17 anonim válasza:
"Azt viszont nem tudom, hogy mit lát ebből a HR."
. Nem tudom, milyen felületről van szó, de valószínűleg jól látják.
De nem értem, most akkor az interjúig se jutottatok el? Mert akkor emiatt én nem aggódnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!