Nagyon ideges vagyok,kedden kezdek egy új munkahelyen,senkivel nemtalàlkoztam még?
Csak a menedzser nővel.de ő sem volt mindig a legkedvesebb kicsit nézett rám.
A másik az hogy hosszú ideje álmatlanságba szenvedek....és félek attól hogy napközben rosszul létem lesz és igy nagyon nehéz lesz teljesìteni 12 órán keresztül....,szimpatikusnak lenni.
:(
N
Plusz van más egészségügyi bajom is ..de nem tehetem meg hogy ne vállaljam el....
Mit csináljak ,hogy nyugodtabb legyek ?
Alapjáraton feszengek emberek között...meg ugye az insomnia....reggelig nem tudok elaludni hónapok óta....:(
Reggel 9 re kell mennem.
Milyen munkakörbe, mi lesz a feladatod?
Ezernyi munkahely van a világon. Ha egy nem sikerül vagy nem megy azon igazán nem kell stresszelni. A kollégáid meg majd megismered.
1 éve 2 hónapja nincs munkám
Ami nagyon ciki
Mindenki szánalmasnak gondol
De főleg egészségügyi bsjom miatt vagyok képtelen
Ez eladói munka lenne
Így rövid távon nem igazán lehet...
Nyilván ha van valami függőséged, koffein, nikotin, stb... azokat érdemes lenne elhagyni mielőbb.
Menj ki mozogni, vezesd le a feszültséget. Nyilván ahogy erőd engedi... ha csak az első parkig, akkor oda, de ha egész napos túrákra el tudsz menni, akkor menj. Pl jó túraidőt mondanak szombatra, nem lesz eső. Csak a hideg ellen fel kell öltözni.
Egyél többször keveset, és kerüld a zsíros, cukros, feldolgozott szénhidrátos ételeket.
Végül pedig egy szauna + wellness a legközelebbi fürdőben.
Napközben szoktam aludni valamennyit
Szaunát nem birja a szivem
Wellmlnes, viz fóbiam van..nem megyek olyan vizbe amibe mások is vannak.
Túrázás ilyen hidegbe nagyon nem birnám.....Reggel ;délután amugy se tudnék elindulni.
Az nem megoldás, hogy napközben alszol. Szakembernél jártál?
El kéne menned alvás monitorozásra ha ez ilyen durva, mert komoly dolgok is okozhatják pl apnoé.
Addig amit tudsz tenni: természetes nyugtatók. Magnézium B6, minél jobb felhívódású. Citromfű tea melegen minden lefekvés előtt. Semmi telefonozás, olvass és ve fogsz aludni. Nekem ez insomnia időszakban nagyon segített.
Szedek b komplexet,magnéziumot...konkretan semmit nem segit az állandó izomrángásaimon sem több mint 2 éve
Bal szememre is homályosan làtok
Mindkét szemem felett is rángatózik
Mondjuk ez testszerte van
Valamikor többet vmikor csak egyet dübben vmikor meg mintha kúszna valami a bőröm alatt
2 neurológus semmit nem segitett se az mri
Ez is teljesen felölri az idegeimet
Egyik fogamat is ki kellene huzatnom
A füleim állandóan dugulnak;búgnak
Folyton szèdülök
Sok alkoholt iszok egy ideje
És nem tudok ugyse elaludni
És ezek miatt nem tudom hogy tudom elkezdeni a munkát
Èlni sincs kedvem
Nincs kedvem ,energiam sem beszélni az emberekkel
35 vagyok es itt tartok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!