Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet 3 meg 4 műszakban...

Hogy lehet 3 meg 4 műszakban dolgozni hogy az ember ne készüljön ki hosszabb távon?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom a 3 műszak általában abból áll hogy 3 nappal, 3 éjszaka 3 nap pihenő, míg a 4 műszakos munkarend 4 nap nappal, 4 éjszaka, 4 nap pihenő, bocsánat ha rosszul tudom. Illetve lehet van olyan is ahol zsinórban egyik héten délelőttös, másik héten délutános, harmadik héten meg éjszakás munkarendben dolgoznak. Így zsinórban 3-4 napokat is éjszakázik az ember egymást követően úgy, hogy éjszaka semmit sem alszik. Nem készül ki az ember szervezete hogy éjszaka dolgozik, reggel végez, aznap éjszakára meg megy vissza és így telik el 3-4 napja?

2023. febr. 9. 00:28
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Szia! Tudom nem friss kérdés.

Tom marketben (élelmiszerbolt) dolgoztam 7 évig 2 műszakban! Véglegesen kiégtem benne! Volt hogy 2:30-kor kellett kelnem, hogy hajnali 4-kor kezdjek sütni, kenyeret átvenni!! Mindezt szakmunkas minimálbérért!itt lettem pajzsmirigy alulműködő!! Állandóan fáradt voltam!!!

Most 3 műszakban vagyok, ez jobban fizet, de amit írtál 100%-ban igaz!!! Kizsigerelő munka!!! Pár év és elpusztulsz, úgy tönkremész. Én nem bírom a műszakozast.

2023. aug. 17. 05:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!