Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan éltétek meg azt a...

Hogyan éltétek meg azt a munkahelyet, ahol jóformán semmi dolgotok nem volt/unalmas volt/lélekölő volt, viszont a fizetés meg túl jó volt ahhoz, hogy váltsatok?

Figyelt kérdés
Jelenleg ebben a helyzetben vagyok, nem sok dolgom van, a pénz jó, de a 8 órából 6-ot tutira malmozással töltök. Hogyan lehetne ezt a holt időt hasznossá tenni? Nem állami cég.

2023. febr. 2. 11:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

6, tudom, de aki benne van, az kapcsol, hogy ARRÓL a hárombetűsről beszélek:D Aki meg nem, nem.

5,9, mit tudsz? Én bereferállak szívesen, ha olyan a tudásod és van megfelelő nyitot tpozíció. Nyilván csak olyan pozíciók jöhetnek szóba, amiér tkapok referal bonust:D

2023. febr. 2. 12:45
 12/20 A kérdező kommentje:
#10, jól látod, nem fogom megmondani :D
2023. febr. 2. 12:53
 13/20 anonim ***** válasza:
30%

Tipikusan ilyen helyem volt, egy asztalos műhelybe kellettem főninek hogy készenlétben álljak és ha kell ugorjak ő meg főállásban épp nem asztaloskodott, hanem polgármester volt egy faluban…

Eleinte tetszett hogy 5 napból talán ha 2 nap melóm van, és netflixezek meg youtube-ot bámulok egész nap, de rohadtul ráuntam…

Vettem német szókártyákat, tettem telefonra német tanulós alkalmazásokat, de még a heti 2 online németórámat is munkaidőben bonyolítottam le, már 6 hónapja itt vagyok németben mint asztalos, meggebedek annyit kell melózni, de a rosszabb napokon csak visszagondolok milyen szar volt semmit tenni éveken át.

2023. febr. 2. 12:53
 14/20 anonim válasza:
21%

"ahol jóformán semmi dolgotok nem volt/unalmas volt/lélekölő volt, viszont a fizetés meg túl jó volt ahhoz, hogy váltsatok?

Na akkor gyere hozzánk!! Unalmas lélekölő semmit se kell csinálni a munkaidő jó részében DE a fizetés a minimál jelenleg bruttó 230, tavaly dec-ig bruttó 200 volt!!

NA ? JÖSSZ?

Én meg megyek hozzátok!

2023. febr. 2. 14:16
 15/20 anonim ***** válasza:

2x merult le a telefonom annyit nyomkodtam, sőt volt mikor többet aludtam ott mint otthon.

10+ évet csinaltam, igaz neha voltak húzós napok is.

2023. febr. 2. 14:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

És még nincs munkahelyen belüli rejtett munkanélküliség, mint régen...

Olvass, képezd magad közben.

2023. febr. 2. 17:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
En egy ilyen állásért eladnám a lelkemet is.
2023. febr. 2. 18:14
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Tanulok, olvasok, filmet nézek és hasonlót.

10 éve csinálom, két-háromévente megtanulok egy idegen nyelvet.

2023. febr. 2. 21:00
 19/20 anonim ***** válasza:
65%
Ez valami MLM cég?😂
2023. febr. 3. 22:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Voltam egy gyárban ahol az smd géprt kellett felügyelnem, ha kifogyott valami kellett újratöltenem, 8órás műszakban kb 20perc meló.
2023. febr. 4. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!