Hogyan éltétek meg azt a munkahelyet, ahol jóformán semmi dolgotok nem volt/unalmas volt/lélekölő volt, viszont a fizetés meg túl jó volt ahhoz, hogy váltsatok?
6, tudom, de aki benne van, az kapcsol, hogy ARRÓL a hárombetűsről beszélek:D Aki meg nem, nem.
5,9, mit tudsz? Én bereferállak szívesen, ha olyan a tudásod és van megfelelő nyitot tpozíció. Nyilván csak olyan pozíciók jöhetnek szóba, amiér tkapok referal bonust:D
Tipikusan ilyen helyem volt, egy asztalos műhelybe kellettem főninek hogy készenlétben álljak és ha kell ugorjak ő meg főállásban épp nem asztaloskodott, hanem polgármester volt egy faluban…
Eleinte tetszett hogy 5 napból talán ha 2 nap melóm van, és netflixezek meg youtube-ot bámulok egész nap, de rohadtul ráuntam…
Vettem német szókártyákat, tettem telefonra német tanulós alkalmazásokat, de még a heti 2 online németórámat is munkaidőben bonyolítottam le, már 6 hónapja itt vagyok németben mint asztalos, meggebedek annyit kell melózni, de a rosszabb napokon csak visszagondolok milyen szar volt semmit tenni éveken át.
"ahol jóformán semmi dolgotok nem volt/unalmas volt/lélekölő volt, viszont a fizetés meg túl jó volt ahhoz, hogy váltsatok?
Na akkor gyere hozzánk!! Unalmas lélekölő semmit se kell csinálni a munkaidő jó részében DE a fizetés a minimál jelenleg bruttó 230, tavaly dec-ig bruttó 200 volt!!
NA ? JÖSSZ?
Én meg megyek hozzátok!
2x merult le a telefonom annyit nyomkodtam, sőt volt mikor többet aludtam ott mint otthon.
10+ évet csinaltam, igaz neha voltak húzós napok is.
És még nincs munkahelyen belüli rejtett munkanélküliség, mint régen...
Olvass, képezd magad közben.
Tanulok, olvasok, filmet nézek és hasonlót.
10 éve csinálom, két-háromévente megtanulok egy idegen nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!