Keresem a világ legkirályabb munkahelyét! Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Tudok profession-ön keresni, no para. Ez a kérdés/kérés inkább hozzátok szól, akik úgy gondoljátok élvezhető munkátok van és szeretitek is. Középfokú végzettségem és egy igen erős angol nyelvtudásom van.2022. okt. 27. 09:36
1/12 anonim válasza:
Hegesztő vagyok és szeretem a munkám . Jellenleg S.E.A.B németh cégnél vagyok savállót hegesztek itt jó mindne .
2/12 anonim válasza:
Hát persze, Magyarország miniszterelnöki széke. De az már foglalt sajnos.
3/12 anonim válasza:
Szergej vagyok,pénzügyi és finanszírozási tanácsadó.
Nyíregyen lakom,most hogy sok az ukrán testvér errefelé,eléggé beindult az üzlet.
Bmw,ház,nyaralo,jacuzzi mind megvan.
4/12 anonim válasza:
Mindenkinek más jön be. Én szeretek adatokkal foglalkozni, de ha téged nem érdekelne, és nincs is hozzá képzettséged, akkor felesleges.
5/12 anonim válasza:
Külföldön igen, valóban léteznek.🙂
6/12 anonim válasza:
Én olyan munkahelyet keresek ahol kasztráltak dolgoznak
7/12 anonim válasza:
Az meg milyen munkahely?
Milyen célból akarsz ilyen helyen melózni?
8/12 anonim válasza:
Igen, létezik ilyen, de minden embernek más és más az érdeklődési köre, ezért nincsen mindenki számára "tutira" értékelhető munkakör.
Én hivatásos katona vagyok.
Vádolhattok, amivel akartok, mert tisztességgel ellátom a feladataimat, nyugodtan alszom, amikor nem dolgozom.
Semmire nem cserélném le a hivatásomat.
9/12 anonim válasza:
Szerintem csak akkor, ha egyedül, vagy max. egy emberrel dolgozol együtt, aki valóban megbízzható.
10/12 anonim válasza:
A világ legjobb munkahelye csak egyénre szabottan értelmezhető. Az kell hozzá, hogy szeresd amit csinálsz és ne függj tőle anyagilag. Persze pénzért csináld, de legyen mondjuk passzív jövedelmed másból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!