Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Keresem a világ legkirályabb...

Keresem a világ legkirályabb munkahelyét! Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Tudok profession-ön keresni, no para. Ez a kérdés/kérés inkább hozzátok szól, akik úgy gondoljátok élvezhető munkátok van és szeretitek is. Középfokú végzettségem és egy igen erős angol nyelvtudásom van.

2022. okt. 27. 09:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#6 szerintem egyértelmű.

Ha kell bevállalnám azt is, hogy kasztráljanak engem is.

Nem cölibátusra, paposkodásra, szentté avatásra, megtérésre gondolok, hanem olyan helyen szeretnék dolgozni, ahol csak ilyen emberek dolgoznak.

Ha tovább kell tanulnom érte, hogy bejussak egy ilyen helyre (már ha létezik egyáltalán), akkor megtenném azt is. Nőknél nem tudom van -e ilyesmi, hogy nevezik, de ők is legyenek kasztráltak. Ha valaki tud ilyenről, az kérem szépen írjon nekem (ha 1 éves lesz ez a komment, akkor is).

2022. okt. 27. 19:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Én még olyat nem találtam...
2022. nov. 29. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!