Hogyan éltétek meg azt a munkahelyet, ahol jóformán semmi dolgotok nem volt/unalmas volt/lélekölő volt, viszont a fizetés meg túl jó volt ahhoz, hogy váltsatok?
Figyelt kérdés
Jelenleg ebben a helyzetben vagyok, nem sok dolgom van, a pénz jó, de a 8 órából 6-ot tutira malmozással töltök. Hogyan lehetne ezt a holt időt hasznossá tenni? Nem állami cég.2023. febr. 2. 11:57
1/20 anonim válasza:
Soha nem volt még ilyen munkahelyem sajnos, pedig tanult ember vagyok.
Én mindig kidolgozom a belem. :(
2/20 anonim válasza:
Csak átmenetileg volt ilyen. Olvastam, tanultam. Feltalálom magam.
3/20 anonim válasza:
Olvastam, tanultam, beszelgettem a kollégákkal. De amúgy nagyon hamar otthagytam, rettentően untam és a fönök is paraszt volt. Folyton azt éreztem, hogy felesleges és értelmetlen itt lennem.
4/20 anonim válasza:
Oh, cak nem a hárombetűsnél vagy te is?:D
Itt unom magam már hónapok óta. És az a sozmorú, hogy GYKzással töltöm az időt.. de egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Maga a munka is unalmas, de ráadásul még nincs is, szóval még az unalmas munkát se tudom végezni.
Mindezt persze itthonról.
5/20 anonim válasza:
Nem válasz a kérdésre, de tudsz nekem elérhetőséget küldeni? Szeretnék ilyen munkahelyet
6/20 anonim válasza:
Van vagy ezer hárombetűs cég az országban 😂😂😂😂
7/20 anonim válasza:
Van valami köze a vasúthoz? :D Mert ott már 15-25 éve is ezt hallottam, hogy halál unalom van.
8/20 A kérdező kommentje:
#6, pont ezt akartam írni én is :D
#5 Hidd el, ez az első két hétben buli, utána annak is örülsz ha lepöckölheted a budösbogarat az asztal sarkáról hogy történjen valami
2023. febr. 2. 12:18
9/20 anonim válasza:
Kérlek küldj elérhetőséget több mint 10 éve minden nap hajtok mint egy állat, én le tudnám foglalni magam ott is
10/20 anonim válasza:
5,9, ne teperj már ennyire. :D különben sem fogja megmondani. Ez nem az a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!