Nagyon nagy hátrány ha anyukám elkisér állásinterjúra, úgy hogy 38 éves vagyok?
Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 14:42
22/46 anonim válasza:
Szerintem a kérdező csak egy kiskamasz, aki most a válaszolókon röhög, hogy így megbotránkoztatott a kérdésével mindenkit. :D
24/46 anonim válasza:
Volt egy unokatesóm, lány, aki ilyen volt, hogy anyuka nélkül nem nagyon mozdult ki kb a boltba sem. 40 évesen se. Szóval nem biztos, hogy a kérdező troll.
25/46 anonim válasza:
Ó, nekem volt olyan kolléganőm, aki nézegette a táskát a deichmann akciós újságjában, milyen szép, milyen jó áron van, milyen jó lenne megvenni, aztán letette az újságot: "megkérdezem anyut, megvehetem-e" ... 47 éves volt akkor.
26/46 anonim válasza:
Hehe :)
mondjuk nekem is van ismerősöm aki 28 évesen még nem dolgozott, szóval ott valid lehet hogy majd élete elsjére anyuval megy :)
28/46 anonim válasza:
És.... miért?
Mármint miért kísér el? Miért nem egyedül mész?
29/46 anonim válasza:
Hátrány, mert lehet hogy őt fogják felvenni. Vagy épp az a célod?
30/46 anonim válasza:
A dolgozóknak lenne mit mesélni otthon, hallod ma egy 40 körüli embert az anyukája kísért interjúra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!