Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagyon nagy hátrány ha anyukám...

Nagyon nagy hátrány ha anyukám elkisér állásinterjúra, úgy hogy 38 éves vagyok?

Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 14:42
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
95%

A folyosóról küldi neked a csakrát?

Őszintén nem értem, mire jó ez?

(Mivel még nem volt autóm, így 18-19 évesen apámat megkértem, hogy vigyen ki Bécsbe, Európa egyik legnagyobb cégéhez, ahova már fél éve többlépcsős interjúkon keresztül pályáztam, és végre behívtak személyesre is. (Ügyvezető pozícióra, irodai munkára mentem, nem gyári munkára, hogy félre ne értsétek.)

Szóval megérkeztünk, apám kitett a portánál, azt mondta sok szerencsét, 1 óra és jön.

Bementem, megvolt az interjú, fater jött.

Még egyszer mondom kb 19 éves voltam. Külföldön, idegen nyelvű közegben.)

Remélem ez a kérdés csak egy vicc akar lenni. Ha nem az, akkor áruld el kérlek, miért kell ennyi idősen ott lennie anyádnak?

2023. febr. 1. 14:58
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne. Ahogy fentebb írták: maradjon a kocsiban. Ha be is megy veled, akkor mindenkinek világos lesz, mennyire önállótlan vagy.
2023. febr. 1. 14:59
 13/46 anonim ***** válasza:
98%

Az enyém is el szokot kisérni. Miért, másokat nem? És akkor ha becsuszan kicseréliki a pelenkát? Ha le ejtem a cumitt vagy a csörgött kiveszifel? Titeket nem szeret az Anyukátok ha nem kisér el! És a jelen léte erött ad! Jóban sikerűl az interjú! Igaz még nemvettek fel sehóva. De, ami késik nemmúlik! 18 éves korom otta kisér egyszercsak sikerűl!

Andriska, 46

2023. febr. 1. 15:00
 14/46 anonim ***** válasza:
36%

Ha szükséged van arra, hogy veled legyen, simán mondhatod, hogy interjú után valami közös programotok lesz vagy valami közös program volt ami elhúzódott.

Engem amikor gyógykezeltek ambuláns betegként a pszichiátrián, mindig féltem, hogy valami baj lesz, ezért anyukám elkísért és a folyosón megvárt. Ha kérdezte az orvos, azt mondtam, hogy megyünk tovább valahová.

2023. febr. 1. 15:08
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Hát, van akit ranira kísér anyuka...
2023. febr. 1. 15:09
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

Tizenévesen, első állásinterjúnál még megbocsájtható. De 38 évesen???

Nagyon önállótlannak fognak gondolni. Meg lehet, anyuka belekotyog majd. Engem nagyon zavarna. Azt sem értem, 38 évesen ez miért kérdés? Most interjúzol először? Eddig nem dolgoztál?

2023. febr. 1. 15:12
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert hozzá.
2023. febr. 1. 15:18
 18/46 anonim ***** válasza:
83%

38 evig eloskodtel?

Ultra gaz

2023. febr. 1. 15:19
 19/46 anonim ***** válasza:
98%
Menjen, csak az épületbe ne.
2023. febr. 1. 15:19
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem hátrány, hanem röhejes.
2023. febr. 1. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!