Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Honnan lehet tudni, ha nem...

Honnan lehet tudni, ha nem nekem való a munkakör amit csinálok?

Figyelt kérdés

Könyvvizsgálóként dolgozom, és a betanításom nem ment a leggördülékenyebben, mivel aki betanított már nagyon szabadulni akart, ezért nem igazán lettem betanítva. Viszont ezt ha nem veszem figyelembe akkor is úgy érzem, hogy ez nem igazán az én pályám, előtte fél évet dolgoztam könyvelőként az sem volt az igazi, illetve 1 évet logisztikusként, és logisztikusként nagyon jól éreztem magam, nagyon jó voltam benne, nagyon szerettem csinálni.

Amikor könyvelő voltam, illetve jelenleg könyvvizsgálóként is úgy érzem, hogy egyszerűen nem köt le a munka, folyamatosan fáradt vagyok és álmos mialatt dolgozom, nagyon nehezen veszem rá magam, hogy nekiálljak a feladatoknak, egyáltalán nem köt le, pedig azt hittem, hogy tök jól megfogom találni a számításaim ezen a területen, de nem egyszerűen unalmasnak tartom.

A másik baj pedig az, hogy elkezdtem egy számvitel mesterszakot, a 3/4-ede már megvan, ha visszamennék a logisztika területre, akkor dobhatnám a kukába az itt eltöltött éveket, mivel nem hiszem, hogy logisztikusként sok embert érdekelne a számvitel MA diplomám.

2023. jan. 27. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű, ha nem szereted nem neked való.
2023. jan. 27. 18:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem jön be azt nem is kell erőltetni, váltani kell olyanra ami jó.
2023. jan. 27. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem neked való,nem is csinálod jól.
2023. jan. 27. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy ha megpróbálod, aztán látod hogy ez nem neked való és tovább lépsz mint azt tetted.
2023. jan. 27. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kipróbálod, rájössz, hogy nem neked való és váltasz. Én sokáig azt csináltam, hogy szinte ugyanolyan munkakörbe váltottam, csak más céghez, aztán rájöttem 5 év után, hogy nekem maga ez az irodai munka, ami ilyen monoton, szigorúan 8-ra kell bejárni dolog nem jön be. De pl a vendéglátás is rossz nekem, arra rájöttem 3 hét alatt :D

Érdemes teljesen másmilyen munkára váltani, ha nem a céggel meg a munkatársakkal van bajod, hanem magával a munkával.

2023. jan. 27. 18:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Utálod, nem motivál, kiégtél benne, többet gondolsz a munkaidőn kívüli dolgokra.
2023. jan. 27. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem ,,lubickolsz,, benne, atttól még lehet neked való. attol h nem élvezed. mármint, képességeid szerint még lehet jó. De azt érzed, hogy ,,kinyírja a lelkedet,, az a munka akkor talán nem neked való mégse.
2023. jan. 27. 23:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nincs kedved megcsinálni a feladatokat, vagy unalmasan töltöd mindennap...
2023. jan. 28. 08:07
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Pofon egyszerű szerintem: elvégzed a számvitel MA-t, utána pedig elkezdesz mondjuk ellátásilánc menedzsmentet tanulni - ez egy nagyon ütős portfólió lenne, ha hozzáveszed a könyvvizsgálói tapasztalataid. Én jövő szeptembertől kezdek majd vezetés és szervezés MA-t (persze ha felvesznek), utána pedig én is tervezem az ellátásilánc menedzsmentet.
2023. jan. 28. 11:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!