Mi jogon kérdezi meg tőlem az üzemorvos, hogy szedek -e gyógyszert, illetve pszichiátriai kezelés alatt állok még?
Meg KELL kérdeznie.
Tőlem azt is megkérdezte, mi az oka annak, hogy ledobtam pár kilót - miután megmért.
Egyébként nekem is vannak pszichés problémáim, járok terápiára (igaz, gyógyszert nem szedek erre), de miután elmondtam neki, mizu, és megállapította, hogy akkor ez nem érinti a munkaképességem, a továbbiakban nem kérdezett semmit erről.
Gondolom, azért nézte meg, hogy milyen gyógyszert szedsz, hogy nehogy veszélybe sodorjon téged, vagy másokat. Pl. szedatív, álmosságot, szédülést okozó szerekkel nem viztos, hogy jó ötlet engedni téged buszt vezetni, vagy darut kezelni. Lehet, hogy te tök jól reagálsz ezekre a gyógyszerekre, és nálad nincs ilyen mellékhatása, de utána kell néznie, és ki kell téged kérdeznie, mert volt már egy csomó baleset ebből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!