Mi jogon kérdezi meg tőlem az üzemorvos, hogy szedek -e gyógyszert, illetve pszichiátriai kezelés alatt állok még?
Figyelt kérdés
Mivel a lapon azt jelöltem be, hogy nincs szorongásom, illetve nem szedek gyógyszert, de ő látta a felhőben, hogy évekkel ezelőtt jártam ilyen kezelésre, de csak egy szorongásoldót írattam fel. Neki, pedig szüksége van egy olyan papírra, hogy én nem szedek gyógyszert, illetve nem állok pszichiátriai kezelés alatt.2023. jan. 25. 14:54
11/30 anonim válasza:
Ebben mi a kellemetlen? Tőllem is kérdezett ilyet meg hogy milyen gyógyszert szedek,milyen betegségem van.anyám miben halt meg milyen betegsége volt stb ő csak a munkáját végzi.ehhez minden joga meg van
13/30 A kérdező kommentje:
Amúgy nem értem, hogy láthatta, amikor úgy van beállítva EESZT-n, hogy korlátozva van
2023. jan. 25. 15:26
14/30 anonim válasza:
Ha ettől a kérdéstől így zavarba jöttél, szerintem már nem vagy alkalmas. Ha a kollegád is kérdez majd valamit, ide jössz hisztizni?
15/30 anonim válasza:
Ha elmész orvoshoz mert valami bajod van és ő feltesz kérdéseket akkor is majd ide jössz sírni hogy mi jogon tesz fel kérdést? Akkor ne menj el üzemorvoshoz de ha kirúgnak a munkahelyről mert nem voltál üzemorvosnál vagy ha a munkahelyed kap egy ellenőrzést és megbüntetik a munkahelyt meg veled együtt téged és majd egy csomó pénzt ki kell fizetned akkor ne ítt rinyálj hogy miért kell elmenni üzemorvoshoz meg milyen jogon kérdezget az üzemorvos.Nem viccből találták ki az üzemorvost.
16/30 anonim válasza:
Korlátozva van, vagyis a részleteket nem láthatta. De magát a pszichiátriai vizsgálat tényét igen. Persze, hogy rákérdezett, ha pl. neked olyan betegséged lenne, amitől kezeletlenül egyszer csak bekattansz, és baleset történik emiatt, őt is felelősségre vonják.
17/30 anonim válasza:
Neki ez a munkája, hogy megállapítsa, alkalmas vagy-e rá, ehhez meg ez is hozzátartozik. Az, hogy a többi üzemorvos nem kérdezte meg... abban a munkakörben is van az a fajta kókler hereverő krumplinudli, aki ímmel-ámmal csinálja, amit kéne, és egy csomó mindent kihagy, csak hogy előbb szabaduljon... most meg fel vagy háborodva, hogy vki rájött, hogy hazudtál a lapon.
19/30 anonim válasza:
Tőlem is kérdeztek hasonlókat, pedig sosem szedtem tartósan gyógyszert és sosem voltam gyógykezelés alatt. Egyszerű rutinkérdések ezek. Jól mondják a többiek, hogy ő csak a munkáját végzi és őt keresik meg először,ha baj ér téged a munkahelyen. Ha kényes az ügy,ha nem, az egészségügyi előtörténeteddel képben kell lennie.
20/30 anonim válasza:
Mondjuk ha darukezelo lennel vagy fegyveres or esatobbi, mar nagyon is lenne koze hozza.
Az szimpla tahosag mikor pl borgyogyasz SZTK-ban megkerdezte, maga miert jar pszichologushoz, ugyanis o irt beutalot, mert nala jartam es hirtelen jott ki vmi. Neki megmondtam, hogy nincs koze a borproblemamhoz. (Pont osszefugges lehet neha, de a no szemetkedett anno.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!