Albérlet 100-120 ezerért, napi 1 óra autózás munkahelyre 50 ezres benzinköltséggel vagy napi 3 óra buszozás? Melyiket választanátok?
Amelyik jobban szimpatikus a számodra.
Ha találsz 70E Ft ért szobát amit ki tudsz bérelni az s rossz egy ideig, aztán ha több lesz a fiztud jöhet az albi vagy akár most is.
Ha szeretsz kocsikazni, nem sajnálod rá ezt az összeget akkor jarhatsz autóval napi szinten.
Ha sporolsz valamire akkor nyilván a busz a legjobb megoldás, az talán ki jön a bejarasi penzedből.
Tehát:
1. lehetőség: 265 000-ből lejön 100 000 a lakbérre (most direkt a legkedvezőbb esetet írtam
2. lehetőség: 265 000-ből lejön 50 000 benzinre, és 1 óra megy el utazással
3. lehetőség: 265 000 megmarad, de 3 óra elmegy az útra (nem világos, hogy ebbe bele van-e számolva, hogy munkaidő után 1 órát kell várni a buszra – 30 km megtétele csak nem tesz ki másfél órát, bár vidéki busznál fene tudja)
Ezek ismeretében a bérlést inkább kizárnám, ha nincs valaki, akivel együtt költözhetsz. A buszozást csak akkor választanám, ha azt a 3 órát ki tudod tölteni valami tanulással, ami segít továbblépni. Szerintem így az autó a legjobb döntés.
Szerintem eladom az autót és veszek egy kisebbet. Valami gazdaságos dízelt, ami elmegy 5 literből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!