Elvállnátok a buszozást ingyen?
Ha állják a benzinpénzt, a kisbusz karbantartását, és nekem egy fityinget nem kellene ezért fizetnem, akkor elvállalnám. Végül is nem tudom van e arra tömegközlekedés, de ha ez az alternatíva nem lenne, akkor saját pénzen kéne bejutnom, így legalább az utazási költséget megspórolom.
Viszont ha ez annyira kifárasztana, hogy utána nehezebb lenne dolgoznom, esetleg estére már annyira fáradt lennék, hogy nem merném nyugost szívvel bevállalni ezt, akkor megmondanám a főnöknek, hogy ha én olyan fáradtan ülnék be buszt vezetni, azt mindannyiunk épsége érdekében nem vállalhatom.
Illetve ha régen vezettem buszt, és kijöttem a gyakorlatból, ezt is megmondanám. :/
Persze ezen felül én se utasítanám vissza ha kapnék juttatást pluszban, sőt, esetleg finoman megpróbálnék kérni, ha úgy érezném, hogy ez jár.
Nem vallalnam.
Magyarok igy akarnak olcso munkaerot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!