Albérlet 100-120 ezerért, napi 1 óra autózás munkahelyre 50 ezres benzinköltséggel vagy napi 3 óra buszozás? Melyiket választanátok?
Fizetés, ember függő.
Ha ki próbálod az összes lehetőséget akkor tudsz hozni egy döntést, aztán ha nem tetszik akkor csinálod a második opciót, ha a második opció sem tetszik jöhet a harmadik.
Eléggé fárasztó tud lenni a három óra buszozás,meg éri ennyit utazni azért a munkáért?
Ha jó állásod van, szereted, jó a fizetés is akkor nyilván üzanyagra is telnie kellene +bejárás támogatás is kell hogy legyen.
Ha autóval mész akkor olcsóbban ki jössz valamennyivel albérlet helyett.
Attól is függ, hogy mennyit keresel.,
Namost ha 300.000 Ft-ot keresel, abból jó esetben az albi + rezsi 150.000 Ft. Marad 150.000 Ft-od. Itt több saját "énidőd" marad max 30 perc utazás van
Ha 300.000 a fizud és nincs albérlet de van 50.000 ft benzin + azért gondolom rezsibe is beszállsz legyen 50.000 ft
Szóval akkor marad 200.000 ft-od. De itt autókázol napi 2 órát.
Szóval megéri e 50.000 Ft-ot spórolnod ha elvesztesz napi 3 órát utazásra.
hiába autó kb. 30 perccel tuti előbb kell felkelned...és hamarabb leszel álmos is...
20-as válaszoló (szerda 00:08) nagyon fontos dolgot vetett fel!
Én abból indultam ki, ahogyan most vagyok: saját lakásom, feleségem és két kisgyerekem van. Természetes, hogy semmiképpen sem akarok albérletben lakni, nagyon rossz lenne hétfőtől péntekig nem látni őket.
Az egészen más élethelyzet, ha valaki egyedülálló, pláne, ha nincs saját lakása, és a szüleinél lakik, akiktől már igencsak szeretne önállósodni.
Szóval vannak itt további szempontok, amikről a kérdező nem szólt.
A buszozást úgy kell érteni, hogy ha pl 16-kor végzek a munkával, akkor 17:10-kor megy csak a következő busz, az is kerülővel megy.
Kocsival kb fél óra feljárni, az oda-visssza 1 óra.
Szüleimnél lakom jelenleg és vagy kiveszek egy albérletet vagy autóval megyek vagy buszozok.
Az albérlet és az autó külön van.
Fizu függő, de én albérleteznék.
Autónál ugye a benzinköltség nem minden. Az autó kopása, sűrűsüdő javítások mind jönnek hozzá. A busz meg minden szabadidődet elveszi.
Go West! Life is peacefull there!
Go West! In the open air!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!