Albérlet 100-120 ezerért, napi 1 óra autózás munkahelyre 50 ezres benzinköltséggel vagy napi 3 óra buszozás? Melyiket választanátok?
Ja, hogy itt 3 opció van??
Azért ez nem egyértelmű.
De amúgy nyilván albi, minél kozelebb munkához.
1.: Mennyi a fizud?
2.: Napi 3 óra, azaz oda 1,5 és vissza 1,5? Amikor én Budáról jártam Csepelre, bizony én is mentem ennyit, ráadásul 2-3 átszállóval. SOKAN csinálják.
Kevés az infó!
- Szakmád?
- Lakhelyed?
- Fizu?
- Kocsit fizetik?
- Kocsi megbízható?
- Munka beosztás?
- ...
Én sem értettem elsőre...
Napi 1 óra autózás az lófing. Persze pénzbe kerül, de 2x30 perc nem a világvége. Persze kérdés mit jelent ez az út, csúcsidőben ennyi, vagy forgalom nélkül.
Mondjuk én alapból jobban szeretek vezetni, mint pusztulni a tömegközlekedésen. A buszos részt elengedném.
Albérlet számomra felvet kérdéseket. Leginkább attól tenném függővé, hol, kikkel lakom.
Nyilván a párom, gyerekem, nem feltétlenül hagynám ott egész hétre, nem tartanék fenn két háztartást csak a munka miatt.
Ellenben (tudom jön majd a lepontozás) 30+ évesen inkább mennék albérletbe, mint hogy otthon lakjak anyámékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!