Miért nem beszélgetnek férfiak általában nőkkel munkahelyen?
Mindig ezt tapasztalom, hogy köszön egy férfi nekem és mosolyog és én kérdezem meg hogy mizu, visszafele nem igen kérdi meg, néha néz de nem szólal meg, másik férfi meg olyan hevesen köszön és akarna mondani valamit, de aztán mégsem kezd bele a mondani valójába ezt észrevettem.
Ha meg lány kérdezi akkor megnyílik de csak addig. Másik nap köszön és mosolyog, de nem kezdeményez.
Néha jó lenne egyes emberrel komoly dolgokról beszélgetni.
kedvencem az hogy épp eszek akkor néz de nem kiván jo étvágyatot csak néz.
Ezek milyen testbeszéd a férfiaknál,nem értem emberek vagyunk.
Nálunk volt egyszer ebből probléma...
össze is jöttek , de szétmentek....és utána hónapokig bazira kínos volt...nagyon meg volt fagyva a levegő.
Amúgy kollégával necces, van akiről évekig azt hittem, hogy megbízható, aztán a nagy szart...sunyi kis pics**a volt.
37
És még össze is fekszetek fűvel-fával-kutyával-munkatárssal-főnökkel nyugat trendi módra "felnőttként":DDD
Én ilyen nőkkel küzködtem sokáig, ilyen kiélt semmirekellő középkorú anyukákkal.
Megvolt a feladat, de reggel 6-tól 10-ig meg azt kellett hallgatni, hogy milyen színűt szarik a gyerek. Aztán meg ekézik a párjukat/férjüket, a munka meg a pics@ba se volt, engem basztattak, mert a nők "pletyizni" jártak be. Egyedüli pasiként meg ilyen kiélt nőcsokorban hallgathattam, hogy minden pasi szar. Mint a dedóban. Szigorúan a fél óránkénti kávé és cigiszünet aaaaz kellett...
feláll a hátamon a szőr már ha nővel kell együtt dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!