Miért nem beszélgetnek férfiak általában nőkkel munkahelyen?
Mindig ezt tapasztalom, hogy köszön egy férfi nekem és mosolyog és én kérdezem meg hogy mizu, visszafele nem igen kérdi meg, néha néz de nem szólal meg, másik férfi meg olyan hevesen köszön és akarna mondani valamit, de aztán mégsem kezd bele a mondani valójába ezt észrevettem.
Ha meg lány kérdezi akkor megnyílik de csak addig. Másik nap köszön és mosolyog, de nem kezdeményez.
Néha jó lenne egyes emberrel komoly dolgokról beszélgetni.
kedvencem az hogy épp eszek akkor néz de nem kiván jo étvágyatot csak néz.
Ezek milyen testbeszéd a férfiaknál,nem értem emberek vagyunk.
Ferfi csak akkor beszel egy novel ha meg akarja dugni
Lehet hogy teged nem akar megdugni egyik ferfi se
Nem irtad le a munkahelyed tipusat. Nem mindegy. Van hol nem problémas, ha beszélgetnek egymassal a munkatarsak (pl ilyen az enyém, a tanari). De ha teszem azt cégnél dolgozol, mint anyam, aki amugy tulaj is ott, o példaul nem engedélyezi.
Remélem, hogy a komoly dolgok nem szexualis iranyultsagot jelentenek, mert az tilos munkahelyen. De szerintem nem erre gondoltal. Én , ha megengeded, azt javaslom munkan kivul keress beszélgeto partnereket.
#11:
"Multkor egy lany kollegam pl nalam is aludt, egy agyban. Semmi fura nem volt benne, haverok vagyunk 🤷 29f"
Pffff...ezt meg majd el is hisszük neked, ugye. 👌😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!