Miért nem beszélgetnek férfiak általában nőkkel
munkahelyen?
Figyelt kérdés
Mindig ezt tapasztalom, hogy köszön egy férfi nekem és mosolyog és én kérdezem meg hogy mizu, visszafele nem igen kérdi meg, néha néz de nem szólal meg, másik férfi meg olyan hevesen köszön és akarna mondani valamit, de aztán mégsem kezd bele a mondani valójába ezt észrevettem.
Ha meg lány kérdezi akkor megnyílik de csak addig. Másik nap köszön és mosolyog, de nem kezdeményez.
Néha jó lenne egyes emberrel komoly dolgokról beszélgetni.
kedvencem az hogy épp eszek akkor néz de nem kiván jo étvágyatot csak néz.
Ezek milyen testbeszéd a férfiaknál,nem értem emberek vagyunk.
Nalunk kb fele fele az arany. Egy nap kb 20an dolgozunk egyutt. Mindenki ugyanugy dumal mindenkivel. Melon belul es kivul is. Nem szamit h fiu vagy lany. Multkor egy lany kollegam pl nalam is aludt, egy agyban. Semmi fura nem volt benne, haverok vagyunk 🤷 29f
2023. jan. 23. 21:18
12/40 anonim válasza:
Nekünk oktatáson tanítják, hogy nem szabad a nőkhöz szólni mert az már zaklatásnak minősül.
Egyedül a köszönés megengedett de csak akkor ha a másik köszön először.
Néha köszönök mert elfelejtem nem szabad aztán mondat közepén eszembe jut és inkább abbahagyom.
2023. jan. 23. 21:25
13/40 anonim válasza:
Minek? Egy munkahelyen dolgoztok, úgyis tudják mennyi keresel kb. Már meg nem érdekli a nőket, szóba sem állnak átlag fizetésű (és külsejű) emberrel.
2023. jan. 23. 21:31
14/40 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy emberek vagyunk?
2023. jan. 23. 21:47
15/40 anonim válasza:
Pont ti nők lennétek a legjobban felháborodva, ha egy pasi le merne szólítani titeket a munkahelyen, vagy en bloc bárhol. Engem nem fogtok ilyenbe belevinni, elég pofáraesés meg megaláztatás volt már ebből. Pletyizzetek egymással.
2023. jan. 23. 21:50
16/40 anonim válasza:
Ha egy nőt jó fejnek tartok és meg is bízok benne, akkor dumálunk k@rva sokat és megy is a hülyeskedés egésznap. Ha csak egyik csak másik, akkor annyit beszélünk, amennyi szükséges. Minden ember más a humora az értékrendje az érdeklődesi köré így hát nem biztos hogy jól mindenki jól fogsz kijönni.
2023. jan. 23. 21:52
17/40 1112 válasza:
Nálunk oldott volt a légkör. Mindenki dumált mindenkivel.
2023. jan. 23. 21:54
18/40 anonim válasza:
A végén még feljelentetek zaklatás miatt.
2023. jan. 23. 22:18
19/40 anonim válasza:
Én ugyanúgy beszélgetek férfi és nő kollégáimmal. Még sose jelentett fel senki zaklatásért.
2023. jan. 23. 22:23
20/40 anonim válasza:
#19 Gondolom jóképű vagy és minimum középvezető. Nem takarító vagy szalagmunkás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!