Hány magánbeszélgetést folytat a munkahelyén?
Figyelt kérdés
A munkahelyeden nem csak a munkádról beszélsz, hanem a személyes történeteidről is?
Nem akarok a magánéletemről beszélni az irodában. Miért kérdezik, hogy valaki más házas vagy van-e barátja, hol lakik?
2022. szept. 9. 15:41
2/5 anonim válasza:
Tudod az emberek többségében valahogy bennevan ez a szokás, hogy érdeklődnek a másik ember élete felöl, ezáltal próbálják jobban megismerni egymást. Nem is értem hogy képzelik. Miért nem lehet az hogy az emberek csak számok, és mindenki kussban ül/áll egymás mellett, és nagyon maximum a munkáról beszélgetnek (a válaszom nyomokban iróniát tartalmazhat)
3/5 anonim válasza:
Van egy munkatárs, akinek eleve ez a mániája, 1 igen.
4/5 anonim válasza:
Nem szoktam, nem is beszélünk róla. Vagyis mindenki annyit mond el, amennyit akar
5/5 anonim válasza:
Nem tartom jónak.
Én is csak annyit kérdezek, mit csinálsz hétvégén? Ez nem túl személyes, azt válaszolnak, amit akarnak. A magánéletük nem érdekel.
Meg nem érdemes privát dolgokat elmesélni, később bármikor visszaélhetnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!