Emiatt feljelenthetem? Magánbeszélgetés nyilvánosságra hozatala.
Figyelt kérdés
A Fb-on ráírtam egy számomra idegen emberre, mert nem tetszett egy megnyilvánulása. Lek**rvaztam a szóban forgó személyt, aki ezt nyilvánosságra hozta a Fb oldalamon a bejegyzéseim alatt. Sajnos későn vettem észre, hogy kitette és mivel több bejegyzés alatt is megosztotta, biztos vagyok benne hogy sok ismerősöm látta.
Ez esetben terheltem jogi útra?
2019. dec. 15. 12:59
1/8 anonim válasza:
Ennyi erővel ő is feljelenthetne rágalmazásért...
2/8 A kérdező kommentje:
Az csak akkor rágalmazás, ha nyilvánosan teszem.
2019. dec. 15. 13:12
3/8 anonim válasza:
Nem. Mondjuk gondolkodni kéne mielőtt ilyeneket irkálsz, de ez van.
4/8 anonim válasza:
Fel
Aztán meg kiröhögnek a rendőrök
5/8 anonim válasza:
Először is korlátozni kellett volna, hogy ki tehet bejegyzést a idővonaladra, meg hogy ki jelölhet meg bejegyzésben. Egyszerű.
6/8 anonim válasza:
"Lek**rvaztam a szóban forgó személyt,..." és még te sipákolsz?
7/8 anonim válasza:
Idegen emberre ráírsz és lek*vazod...
Szerintem előbb tudná ő jogi útra vinni ezt, mint te...
Egyébként meg ha pattogsz, ne csodálkozz, ha megszívod. Örülj, hogy nem egy olyanra írtál, aki ezért megkeresett/megkerestetett volna valakivel...van ám olyan is.
8/8 anonim válasza:
Allitsd be vegre jol a faceoldalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!