Mennyi volt a legtöbb idő munkanèlkülikènt nektek?(Depresszió miatt plul)?
Depresszió miatt nem maradtam volna otthon, mert csak adom alá a lovat. Ha valamit megtanultam a betegségem kapcsán, hogy azt kell a legjobban erőltetni amit az ember a legkevésbé szeretne: felkelni és csinálni, mintha minden rendben lenne. Elmenni dolgozni, igent mondani a meghívásra, harcolni.
Egyébként egy év volt a leghosszabb idő, párhuzamosan tanultam két szakon és az akkori munkám nem volt szakmailag annyira értékes, hogy érdekeljen, ha ezen úszik el
Kifejezetten munkanélküli soha nem voltam. Valtasok közt tartottam 1-2 hét szüneteket.
Én mondjuk annyira sose voltam depressziós, hogy ne tudtam volna dolgozni. Meghat a szükség nagy úr. Azért kibszott nagy luxus depire hivatkozva otthon tengodni hónapokig, évekig. Meg ha van mit csinálni legalább addig hasznosnak érzi magát az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!