Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez nagy szégyen...

Szerintetek ez nagy szégyen rám nézve?

Figyelt kérdés
Egy kis büfében dolgozom egy műszakban egyedul,pár hete észrevettem,hogy a főnököm pikkel rám. Tegnap este alig volt már apró a kasszában ezért váltottam a penztárcàmból,ma reggel amikor bejottem dolgozni azzal fogadott,hogy megloptam és semmi magyarázkodást nem kér,adjam vissza kulcsomat.Nem izgulok,mert bárhol találok ilyen munkát,viszont egy kb 10 ezer fős kisvárosban lakunk és nagyon szégyellem magam,hogy most valószínű minden vendégnek elfogja ecsetelni,hogy miért rúgott ki,aminek igazából valóságalpja sincs,de mindenki neki fog hinni és tolvajnak fognak nézni az emberek. Vagy ezt én gondolom túl?
2023. jan. 13. 11:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#6:

Szerintem meg nézz utána a neten, hogy mi a rágalmazás, mert úgy tűnik nem vagy vele tisztában.

2023. jan. 13. 12:40
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
cool story bro
2023. jan. 13. 13:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha ilyeneket mondana, feljelenteném rágalmazásért. Gyűjtenék bizonyítékot, pl hangfelvételt,vagy olyan embert aki tanuskodna.

Amúgy velem is volt ilyen, de nem rúgtak ki, csak figyelmeztettek. 20.000ft volt váltópénznek reggelente. 2500ft egy szolgáltatás. Szinte mindenki pénzváltónak nézte a helyet, és 20assal fizettek :) rögtön oda a váltópénz. Utána az volt a gond, hogy miért nem volt forgalom, miért nem tudtam visszaadni...

2023. jan. 13. 15:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Gondolom van esti zaras.. abbol kiderul h hiany van e ill biztos van kamera is. Feljelentheted siman
2023. jan. 13. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem az.
2023. jan. 14. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!