Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bejutottam egy jó egyetemre,...

Bejutottam egy jó egyetemre, nehéz szakra. Nem bírom, nehéz, ott akarom hagyni. Már van egy szakmám, azzal akarok kimenni külföldre dolgozni. Hogy járok jobban: egyetemi végzettség vs külföldi tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2023. jan. 4. 22:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ők máshoz értenek, nem ahhoz mint te. Rád is biztos szükség van, meg rájuk is. Vannak dolgok, amikhez bizony sokat kell tanulni egyetemen, és vannak olyanok, amiket a gyakorlatban kell megtanulni. Képzeld, olyan is vagy, hogy állami támogatott = egy forintba nem kerül az egyetemi tanulmánya az illetőnek mert olyan eredményei vannak hogy támogatják a tanulását.

Én egyetemet végeztem, végig állami támogatással (nem jutottatott be senki pénzért, a tanulmányi pontjaimmal kerültem be, pluszpontjaim is tanulmányaik voltak), plusz ösztöndíjat is kaptam, így a szüleimnek nem kellett ráköltenie semmit. Durva, de még dolgoztam is mellette. Most kapaszkodj: el fogok végezni egy másik alapkepzest is, szintén államin és közben olyan munkám van, ami fizikai ÉS szellemi is és az első egyetemem miatt tudtam belevágni.

Szóval engem nem kell meggyőzni arról, hogy szükség van a szakmunkásokra, nyilván értékes és fontos, amit ők csinálnak, de nem is kell leszólni az egyetemistákat, nem bántanak azok téged, ne aggódj.

2023. jan. 6. 16:34
 22/24 anonim ***** válasza:
48%
Most minden piszkálás nélkül :D komolyan képes voltál ennyit írni a hülyeségeimre, konkrétan foglalkoztál vele. Azt hittem leesik azonnal, hogy trollkodok😂 amúgy másodéves gazdinfós vagyok. Viszont bocsánat, hogy ennyi időt elvettem az életedből, de nem gondoltam, hogy ennyire komolyan veszed.
2023. jan. 6. 16:39
 23/24 anonim ***** válasza:
91%
Na jó, nem bírom, tök komolyan tudod adni a hülyét. Amúgy napi szinten van olyan idióta, aki hasonlókat ír és még komolyan is gondolja, tök szívás azoknak ezt olvasni, akik komoly/nehéz döntés előtt állnak, azért foglalkoztam vele. Na mindegy, legalább gyakoroltam a gyors gépelést. :)
2023. jan. 6. 16:51
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen, ha már ennyi haszna volt, akkor megérte. 😂
2023. jan. 6. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!