Bejutottam egy jó egyetemre, nehéz szakra. Nem bírom, nehéz, ott akarom hagyni. Már van egy szakmám, azzal akarok kimenni külföldre dolgozni. Hogy járok jobban: egyetemi végzettség vs külföldi tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 22:53
11/24 anonim válasza:
Dehát ha mscs vagy, van már diplomád. Miről beszélsz?
12/24 anonim válasza:
#10 "csak" villanyszerelő????? Hogy mondhatsz ilyet?
Hol élsz, mondd csak? Tudod, milyen nehéz villanyszerelőt találni, ha elromlik valami a házban??? Szarrá keresik magukat, mi most felújításban vagyunk egy 20 m2-es konyhában a teljes villanyszerelés 450 ezer forintba került. Számlával. Napi 40-ért jött, 4 nap alatt csinálta meg. Nem szakadt meg, 8-16.
13/24 anonim válasza:
Menjél dolgozni!! Ne lébecoljál mint az egyetemisták az úgyis annak való az egyetem akinek apuci anyuci kifizeti! Dolgozni kell abból legaláb tisztességes pénz van!
14/24 anonim válasza:
13. Ezt gondolom te sem gondoltad komolyan, ha poén volt,akkor nem sikerült. Szerinted akik egyetemre járnak, azok közt nincs olyan aki mellette melózik, és maga fizet minden költséget? Rengeteget tanul, hogy ösztöndíjjal ki tudja egészíteni a fizuját? Mielőtt válaszolsz valamire, nem árt gondolkodni kicsit
15/24 anonim válasza:
Nem kell a vakerás nekem. Csak az elkényesztetett ficsúrok járnak oda akiknek mindent a fenekük alá tesznek.
16/24 anonim válasza:
15. Rendben legyen igazad, úgyse fogod megérteni, mert nem akarod. Sajnálom, hogy neked sosem volt/lesz annyi képességed/kitartásod, hogy bekerülj egyetemre, ezért a frusztrációdat itt vezeted le tanácsot kérő emberek kérdése alatt...
17/24 anonim válasza:
Egy jó villanyszerelő heti 1 M- t meg tud keresni, ugyanakkor ez igaz egy jó tolmácsra is
Én megcsinálnám a sulit is, de a vilannyos szakmával se lesz rossz életed (de akkor abba mélyedj el!)
18/24 anonim válasza:
Ugyanmár 16 os én soha nem is mennék oda, időpazarlás az egész, meg semmivel se okosabb aki ott lébecol. Én tisztességes pénzt keresek és sokkal többet mint az egyetemisták!!
19/24 anonim válasza:
18.Legyen boldog életed és élj abban a kis álomvilágban, amit kitaláltál magadnak. Neked ez lehet így jó, másnak nagyobb/másabb kihívásokra van szüksége, esetleg az elképzelt jövőbeli hivatásához szüksége van egyetemre (orvosira se járjon senki? Megnézném mit szólnál ha egy 18 éves szakközepes végezne rajtad életmentő műtétet)
20/24 anonim válasza:
Az orvosra szükség van, de minden más marhaság, én is betudom kapcsolni a gépet és feltelepíteni valamit, mégse lébecoltam az egyetemen úgy hogy elkényesztettek mert bejuttattak oda pénzér! De megnézném mikor tudnak a nagy egyetemisták olyan kétkezi munkát megcsinálni amit én tudok!! Ehhez már ész is kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!