Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez zavaró lenne neked ha a...

Ez zavaró lenne neked ha a párod így èlne?

Figyelt kérdés
Jövedelme van. Emellett heti 20órába van bejelentve de lazább mert ha más dolga van nem megy de ha összességében nézzük többet van bent általában. Ezzel 100at keres és emellett kap dolgokat a háztartásba és otthonra ingyen, amolyan kiegészítésként.
2023. jan. 4. 16:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna, ha 26 évesen annyi lenne az élete, hogy aprópénzért dolgozik, közben meg teng-leng a szabadidejében. Az extra cuccok lehetnek jók, de nem pótolják a fizetést.
2023. jan. 4. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi a közös cél. Össze járunk dugni és annyi akkor nem érdekel. Ha szeretnék vele közös jövőt akkor egy idő után zavarna. De ez a szitu őt kéne hogy zavarja.
2023. jan. 4. 17:00
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Engem nem zavarna. Jó neki mert van szabad ideje. (Én meg küszködök, szenvedek 3 műszakban 220-ért a gyárban.)
2023. jan. 4. 17:13
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Tehát most az a kérdés, hogy mit szólnék, ha a párom havi 100ezret keresne?

Hát nem bánnám, ha keresne valami jobban fizető munkát, vagy csak simán átmenne teljes állásba. Ha emellé én nem keresek alsóhangon háromszor ennyit, akkor ez csak az énehalásra jó, jövőépítésre alkalmatlan.

Persze ha okkal van ez így (pl betegség, gyerek vagy magánvállalkozás kiépítése) miatt van ez így, akkor az más, úgy tök érthető. De ha már ennyi ideje van, remélem vezeti a háztartást, amíg én dolgozom.

Ha viszont csak pusztán azért van ez így, mert nincs kedve a heti 40 órához, hát az baj. Ezt lustaságnak hívják mifelénk és léhűtőkkel kezdeni baromira nem ajánlott.

2023. jan. 4. 17:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Amennyiben 18-22 éves egyetemistáról van szó nem gond. Másképp igen.
2023. jan. 4. 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Ott írja a kérdésben hogy jövedelme van, és emellett keresi a 100-at. A jövedelme is tuti van 100 vagy 150. Nem tudjátok értelmezni a kérdést...
2023. jan. 4. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:
6, yep. De akkor mi a kérdés? Mert így az sem derül ki, hogy mennyit dolgozik és az sem, hogy mennyit keres, tehát igazából nem derül ki "mit tud" az illető... Úgy meg nehéz megmondani mit gondoljunk róla..
2023. jan. 4. 17:40
 8/11 A kérdező kommentje:

Hiába heti 20orara vagyok bejelentve sokszor a heti 40et vagyok bent.

De ha dolgom van simán megoldom h elmegyek, vagy épp szólok h ma nem megyek ( így nem kell a szabira se figyelni ) mivel tesómmal dolgozok.

Eladó vagyok q szüleim drogériájában. 32f

2023. jan. 4. 18:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
És ehhez mennyi a jövedelmed? Mármint az össz-bevételed.
2023. jan. 4. 18:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi is a kírdís, jaaa, ezzel akarsz itt csajozni? 😁
2023. jan. 4. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!