Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Zavaró lehet amit a munkatársa...

Zavaró lehet amit a munkatársammal csinálok?

Figyelt kérdés
Sokat kíváncsiskodok, vagy nézem ahogy dolgozik, vagy kérdezgetem hogy ez micsoda, az micsoda, mit csinál most, milyen dolgai vannak ma meg ilyeneket. Ez zavaró lehet? Meg ha jön valaki aki ránézésre szimpatikus megkérdezem hogy ez ki volt
2022. nov. 15. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha mellém lennél beosztva, hogy tanítsalak, akkor örülnék is a sok kérdésnek. Ha viszont dolgom van, te meg csak úgy odajössz pofátlankodni, akkor nem lennénk jóban.
2022. nov. 15. 10:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mentorod lennék, örülnék neki, hogy érdeklődsz. Ha egy random kolléga lennél, aki a saját munkája helyett végzi ezt az ámokfutást, lehet hogy a fejedbe húznám a monitort úgy a második héten. :D
2022. nov. 15. 10:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy zavaró.
2022. nov. 15. 10:09
 4/10 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Szerintem nem, én legalábbis szólok, ha zavar valami.

Őt mondjuk megkérdezheted, vagy mondhatod neki, hogy szóljon, ha zavarod és visszaveszel.

Az igazság, hogy vannak emberek akiknek a figyelme jóleső, van akié tolakodó. Bármelyik lehetsz.

2022. nov. 15. 10:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha rám van sózva hogy nekem kell kollegát betanítani, talán elviselném muszájból.
2022. nov. 15. 10:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ez a feladatod, hogy figyel és tanulj, tehát ha nem most tanulsz be, akkor engem nagyon idegesítene. Utálom, amikor nézik, ahogy dolgozom. Akkor én abba is szoktam hagyni és nézek a másikra, hogy mit akar :D
2022. nov. 15. 10:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy kérdező, és milyen munkakör ez???
2022. nov. 15. 10:52
 8/10 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Ha teljesen kezdő vagy, akkor ez természetes. Ha próbaidőn túl is ezt csinálod, akkor azt gondolnám, alkalmatlan vagy.
2022. nov. 15. 12:36
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván pokoli zavaró.
2022. nov. 15. 15:25
 10/10 anonim ***** válasza:
42%
Tanulóként én is ezt csináltam, természetesen minden rosszindulat nélkül, csak szerettem volna minél többet megtanulni, megtudni. Nagyon kedves és türelmes kollégáim voltak hála ég, még ha idegesítettem is őket, nem mutatták/mondták nekem. :D
2022. nov. 19. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!