Hamarosan jön a jó idő, munkahelyemen szeretnék hordani cicanacit. Munkavégzésben ez zavaró lehet?
Figyelt kérdés
2020. febr. 19. 10:46
1/32 anonim válasza:
A legtöbb munkahelyen ez nagyon nem illik.
2/32 A kérdező kommentje:
Miért? Nem szoknyát ìrtam.
2020. febr. 19. 10:52
3/32 anonim válasza:
Új helyen vagy? Tavaly mit hordtál? A többiek mit hordtak? Ha új munkaerő vagy, kérdezd meg a kolléganőket, hogy mit vesznek fel ők.
4/32 anonim válasza:
A szoknya illik. A cicanadrág nem.
5/32 A kérdező kommentje:
Tavaly láttam másokon pl. pénztárosokon is, árufeltöltőkön, de én tanácstalan voltam, ezèrt nem mertem kockáztatni. Majd kikèrdezem őket, hogy szabad-e.
2020. febr. 19. 10:57
6/32 anonim válasza:
Ha nem zavar hogy megnéznék a pasik, feltéve ha vannak.
Szerzel nekik néhány jó napot. :)
7/32 anonim válasza:
Mi zavaró lehet egy cicanaciban, azon kívül, hogy nem illik ilyesmit hordani munkában?
8/32 anonim válasza:
Hordjad, ha szeretnéd, de csak ha nem látszik át illetve nincs dresscode. Bankba nem illik, boltba elmegy. Én olyan helyen dolgoztam, ahol ügyfél nem jár, gép előtt ültem vagy raktárban pakoltam, itt kifejezetten előnyös volt a kényelmes viselet.
10/32 anonim válasza:
Ha a munkahelyed egy divatruha üzlet, ott simán lehet. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!