Nem fogadta el a táppénzt?
Egy cégnél dolgozom(egy boltban vagyok eladó)
Odaadtam a főnöknek a tappenzes papírt, fogta és összetépte, és közölte hogy nem fogadja el mert szerinte én nem voltam beteg, és hogy ő nem fog senkinek sem táppénzt fizetni.
10percre rá magyarázkodott és mondta hogy ragasszam össze.
Ez most mi?
😂
Bíróság?
Bíróságon ez nem állja meg a helyét, ne adjatok ilyen tippeket. (törvényszeken dolgozom).
Inkább keress egy normális munkahelyet.
Az viszont engem is érdekelne, hogy mit magyarazkodott?
Nem teljesen. De egy ügyvéd bármikor felvilágositja hogy mikor érdemes perbe kezdeni. Ezzel biztosan nem.
Nem történt semmi azon kívül hogy eltepte a tappenzes papírt, utána pedig összeragasztotta és felhasználta.
Viszont a tetemes per, illeték költség és az ügyvédi munkadij mint a felperese lesz. Ami akár százezres tétel is lehet simán.
Szóval.. Felőlem nyugodtan mehetsz a bíróságra. Majd az itteni okosok osszeadjak rá a pénzt neked. 😂😂😂
Lényegtelen igazából hogy mit magyarázott..nem tudta indokolni normálisan megpróbált engem átverni hogy ő azt hitte hogy ez másik időszak(???) Egyértelmű csak hogy egy sóher a pali pedig milliárdos..
Tuti hogy keresek majd másik helyet tavasszal
Szerintem csak akkor mehetnél bíróságra ha tényleg nem fizeti ki.
Jelenleg csak szimplán fogyatékos - mert ha jól értem azért mondta hogy ragaszd össze, mert meggondolta magát és kifizeti.
Akárhogy is, keresnék új helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!