Ha szerveznének nyáron nudista strandra fürdőzést a munkahelyeteken, és vannak (közel) korotokbeli ellenkező nemű kollégáitok is, elmennétek?
a nudista strand pont nem a szexről szól...
inkább a társadalom hozzáállása beteg a témához..
nem kötelező, én se mennék, de teljesen normális dolog.
Nem mennék senkivel. Ha nagyon nudizni akarok keresek egy elhagyatott tengerpartot és megteszem ott, ahol nem kell másokat nézegetni. Némelyik testtől még fürdőruhában is iszonyodom.
Egy volt munkahelyemen a csapatépítőn volt lehetőség strandolni. Senki se élt a lehetőséggel, volt aki azért mert szégyellte a testét, más meg nem akarta a kollégáinak mutogatni magát.
A nudizmus az elfogadásról is szól. Így azok a munkatársak akik elmennek ilyen helyre azok nem fognak foglalkozni a másik testével, mert a naturizmus nem erről szól. Elfogadom azok döntését akik alapból nem járnak nudizni, én mivel naturista gondolkodású vagyok ezért semmi kivetnivalót nem látok az ilyen rendezvényekben. Alapból is találkozhatok nudista helyeken munkatársakkal ( persze ha járnak).
A manipulált társadalmi elvárások miatt vannak előítéletek a nudizmussal szemben. Pedig, a fejlett európai országok többségében edogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!