Vegyes strandon ami papíron nudista is hogyan viselkedjek? (bővebben lent)
Azt kihagytam, hogy ez egy olyan strand ami papíron nudista is, de egyébként 99%-ban fürdőruhás emberek vannak. Egy két lány leveszi a melltartóját, de ezt nem nudista strandokon is láttam itt tenerifén.
Tehat nyugodtan lehetek barhol es teljesen meztelenul az ilyen (ezen a konkrétan "nudistabarát" strandon nem kell szegyenkeznem emiatt?
Mert nekem még mindig fura, úgy érzem magam így utólag ott a lányok között mintha mutogattam volna magam, meg hát néztek is, nem hiszem, hogy nem tetszett volna nekik, de egyrészt nekem sem feltétlenül az ismerkedés volt a cél, meg szerintem ők sem azért mentek oda, hogy f@szokat lessenek.
Valaki tegyen már helyre ebben.
Hiaba papiron nudista, ha gyakorlatilag kb senki nem igy hasznalja.
Igy igen, eleg parasztsag levetkozni, tartsd magadon a gatyad, nem olyan nehez az :D
Vagy keress tenyleges nudista strandot.
Ha feltűnően mutogatod magad (direkt mások mellé telepedsz, pedig bőven van hely kicsit odébb is, szándékosan feléjük fordulsz, gyakran elsétálsz előttük, stb.), az nem helyénvaló.
De ha csak annyi történt, hogy te a többiekkel ellentétben levetkőztél, abban semmi kivetnivalót nem látok. Valószínűleg én is így tettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!