Volt már valak.i a Balatonberényi nudista strandon?
Aki igen tudna ezekre választ adni?:
-hány éves korosztály van jelen?
-mennyire aktív a szexualitás egy ilyen helyen?
-lehet-e ismerkedni?
-milyen számban van/vannak jelen fiatal lány/lányok?
-mennyire érezted magad furán a strandon?
-az ott dolgozókon van ruha?
én nem de mennék ha lennekivel
35/f
Kérdező, valamit nagyon félreértesz.
Nudista strandon TILOS csajozni/pasizni és a másik ember intim testtájait bámulni meredten, azokra megjegyzést tenni vagy megérinteni! Minden szexuális jellegű tevékenység TILOS! A csók is ha egy puszinál több, mivel felizgathat.
Ha merevedésed lesz azonnal kiraknak az ott dolgozók vagy a többi résztvevő, hidd el nagyon könnyen észreveszik főleg a férfiakon.
Ha nem tudsz uralkodni magadon inkább ne menj nudista strandra. Másokat és magadat is megkíméled sok kínos pillanattól.
Most mondok valami meglepot. A jo testu fiatal csajok nem a nudista strandra jarnak. A naturistak jellemzoen csaladosok es az idosebb korosztaly tagjai.
Ha a 40-50-60-as pocakos ferfiakra (nekik meg mar alig van merevedesuk, konnyebb eltitkolnuk) vagy kivancsi, akkor nyugodtan latogasd a nudista strandokat. Nagyon-nagyon keves fiatal jo testu csaj jar ilyen helyekre.
A hideg vizes tanacs, jo tanacs de csak egy darabig valik be…kicsit fura lesz egy ido utan hogy valaki 15 percenkent megy be a vizbe (ha jocsajok vannak a kozelben).
Azt meg felejtsd el hogy fotozol videozol. Tilos. Siman elvehetik a mobilt ha rajtakapnak.
Idoszeru.
Szerintem ennel komolyabban kellene buntetni az ilyen okoskodokat.
A naturista strand nem a szexrol szol! Ilyet csak az kerdez akinek semmi mas nem lotyog a kaposztalevel teli fejeben.
Minden korosztály jelen van a kisgyerektől a nyugdíjasig, de az idősebbek vannak a legtöbben.
A strandon nem fogsz szexet látni.
Lehet ismerkedni, mint bármilyen más helyen, de ha az a terved, hogy odamész valakihez, hogy szeretne-e dugni veled, nem biztos, hogy örülni fognak neked. Természetesen nem tilos beszélgetést kezdeményezni, de sokan pihenni jönnek ide és nem kíváncsiak rád, ezt tiszteletben kell tartani.
Fiatal lányból van a legkevesebb. De ha sokan lennének, akkor sem kapnád meg, amit keresel.
Nem érzem magam furán, szeretek ott lenni.
Az ott dolgozókon természetesen van ruha.
Szerintem te nagyon félreértelmezed ezeknek a helyeknek a lényegét és célját.
Bunkóságnak számít és páros lábbal rúgnak ki, ha csajozni mész oda...
-hány éves korosztály van jelen? tinik szinte teljesen hiányoznak és a 20+ is alig (mint bárhol máshol)
-mennyire aktív a szexualitás egy ilyen helyen? Tiltott
-lehet-e ismerkedni? lehet. Miért ne lehetne? De szexelni nem.
-milyen számban van/vannak jelen fiatal lány/lányok? már válaszoltam
-mennyire érezted magad furán a strandon? semennyire
-az ott dolgozókon van ruha? van
Én tegnap voltam és
vannak jelen fiatal lányok:-)
Szép fazonjuk volt;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!