Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Balatonberényi nudista strandr...

Balatonberényi nudista strandról mit lehet tudni?

Figyelt kérdés
Mennyire tolerálják, ha egy 23 éves fiú egyedül megy? Van ahol csak párokat engednek be, mehetnék egyedül? Nemek aránya milyen? Vannak hasonlóan fiatalok? Hétköznap 10-14 óra között mennyien szoktak lenni? Kicsit tartok tőle, hogy kinéznek majd. 23F
2013. jún. 12. 14:29
 1/7 anonim válasza:
100%
Teljesen természetes hogy van aki társaságban megy van aki egyedül. 30év alattiak nagyon kevesen vannak. Ha tudsz viselkedni akkor nem néznek ki, de ha csajokat kukkolni mész, akkor leharapják a fütyülődet. :)
2013. jún. 15. 03:42
 2/7 anonim válasza:
JA és viszonylag sokan vannak.
2013. jún. 15. 03:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Főleg férfiak vannak (kb 70-80%)

Akik nők vannak, ős is már idősebb korosztály

Egy próbát azért megér

2013. jún. 15. 11:23
 4/7 Gordon Freeman ***** válasza:
majd azért írd meg milyen volt! :)
2013. jún. 30. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:
gyere el, próbáld ki ! Itt unatkozom én is egyedül, de hétvégén sokan lesznek mert sportnap lesz
2013. aug. 5. 23:32
 6/7 Kqwert Gábor ***** válasza:

Szerintem korrekt hely, nyugis. Ezerszer jobban lehet ott pihenni, mint egy normál strandon.

Bár arányaiban férfi, mint a nő, és a 30-40 felettiek, mint a 30 alattiak, azért egy próbát megér!

Ez strand, nem swingerklub, tehát ide szóló fiú is mehet! :D

Bár szerintem társasággal ez is jobb, akárcsak a normál strand. Keress hozzá bevállalós csajt az ismerőseid között! :)

Én is keresek nudizni szerető hölgyet.

37/F

2013. aug. 8. 12:59
 7/7 Kqwert Gábor ***** válasza:
Az előző válasz 2. sorából egy szó kimaradt... Helyesen: Bár arányaiban TÖBB a férfi, mint a nő, és a 30-40 felettiek, mint a 30 alattiak, azért egy próbát megér! :)
2013. aug. 8. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!