A nudista strandon előfordulnak szexjelenetek is, vagy ez nem erről szól/szólna alapvetően?
Figyelt kérdés
Tartják-e magukat az emberek ahhoz, hogy max megnézik egymást és továbbmennek? Sosem voltam még, állítólag Párkányban (Szlovákia) a strandon van egy ilyen rész.2012. máj. 6. 20:19
1/6 anonim válasza:
Nem, dugni nem szoktak az ilyen strandokon.
2/6 anonim válasza:
Egy ilyen strandon sohasem szexelnek nyíltan az emberek. Szexjelenetek előfordulhatnak mondjuk nudista kempingekben, éjszaka, de ezeket általánban nem látod csak hallod (a státrak fala vékony (és cseppet sem hangszigetelő). Amúgy aki nyilvánosan szexel vagy próbál, jobb strandokról viszonylag rövid úton udvariasan kikísérik és megkérik hogy egy ideig ne fáradjon vissza.
3/6 anonim válasza:
Nem, ha már egymást kényeztetik akkor már szépen közlik is velük hogy el lehet hagyni ezt a helyet. Ezek nem a szexről szólnak meg nem arról hogy bámulják egymást és csurgassák a nyálukat majd egymást elégítsék ki. Én sokszor voltam nudista strandokon 2-3 napra mindig lementünk a barátnőmmel oda ott soha senki nem csinált ilyet, nem is lehet.
4/6 sajtosbeni válasza:
de biztos van, aki örülne neki ha ott rögtön gerincre vágnad :) szerintem egy próbát megér...
5/6 intrepid válasza:
Nagyon sokat voltam nudin, és s o h a nem láttam ilyet. Ha valakinek netán erekciója támadna, az nem tudná, hogy hogyan iszkoljon a hideg vízbe.
6/6 anonim válasza:
Ezért utálja sok ember a nudistákat. Mert hiszik, hogy a nudista strand valójában egy tömegszex. Ez nem így van. Strand, csak mindenhol egyenletesen lebarnulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!