Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már valak.i a Balatonberé...

Volt már valak.i a Balatonberényi nudista strandon?

Figyelt kérdés

Aki igen tudna ezekre választ adni?:

-hány éves korosztály van jelen?

-mennyire aktív a szexualitás egy ilyen helyen?

-lehet-e ismerkedni?

-milyen számban van/vannak jelen fiatal lány/lányok?

-mennyire érezted magad furán a strandon?

-az ott dolgozókon van ruha?

2021. jún. 8. 15:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyjukkal szülőkkel szoktak menni fiatal csajok.
2021. dec. 11. 10:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

2

Nem illik ipari módra csajozni de attól még beszélgetni lehet.

2021. dec. 11. 10:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

2

Én láttam már sátorban szeretkező homikat.

(éjszaka kimentem pisilni, azt a szomszéd sátor belül kissé meg volt világítva belül és hát tisztán kivehető volt, mit csinálnak belül. Reggel meg láttam, kik bújnak ki a sátorból)

2021. dec. 11. 10:45
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Nem illik meredten bámulni azért a pélóm sasolták nemcsak más nudista nők szájukat félig megnyalva de még a személyzet tagjainak figyelme is odakalandozott. Végén már én éreztem magam kellemetlenül.
2021. dec. 11. 10:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Berényi strand honlapján szokták írni, mikor lesz pl kempinghét vagy ott van pl a sziksósi nudistrand sporthete minden év jul végén vagy ott a fiatal naturisták hete. Ez is sok fiatal lányt vonzó események.
2021. dec. 11. 10:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Az lenne a kérdésem hogy jövő június ra szeretnék szállást foglalni (Motel)akkor hány hónappal előtte érdemes a foglalást megtenni?
2022. dec. 31. 20:31
 17/19 schwtamas válasza:

Hidd el, arról szól! Nem a parton ( az csak felfedezés), a házakban mennek s dolgon este kis csoportokban ;)

Le legyen senki állszetn

2024. máj. 21. 23:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Én 2021 voltam és

vannak jelen fiatal lányok:-)

Szép puncijuk volt;-)

Idén is megyek 1 hétre

2024. máj. 22. 14:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Én Berényben egyszer voltam, de a Szikin már többször, meg Szoboszlón. De ne hallgassatok a #2 válaszolóra. Valószínű, még sosem volt nudin. Nem tudom, miért ijesztgeti a fiatalokat, hogy TILOS ! Szerinte minden TILOS !

Természetesen nyilvánosan szexelni azt tényleg tilos, de ismerkedni, beszélgetni normál keretek között ugyan úgy lehet, mint bármelyik rudás strandon. Ha megnézed is a másikat, azért sem visznek a böribe, csak ne bámuld folyamatosan.

Fiúknak ha esetleg emelkedik a cerka, az sem büntetendő. Csak ne járkáljon álló répával, és mutogassa.

Egyszóval nem olyan veszélyes hely az a nudi, hogy mindent tilos !

Az meg , hogy a sátorban, lakókocsiban, faházban, szálláson ki kivel mit csinál, az ők dolguk. Mint írták előttem, nem kell álszentnek lenni.Azért nem egy Katolikus templom egyik nudi sem. Csak be kell tartani a jó ízlés határait, ne viselkedj botrányosan.

2024. máj. 22. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!