Nudista strandon mégis hogy bírják ki a pasik, hogy ne ágaskodjon a nemi szerver?
Figyelt kérdés
Go Trabi Go c. filmben is a színészek kb mintha aszexuálisok lennének, vagy nem tudom, de számomra fura.2022. jan. 17. 12:32
1/12 anonim válasza:
Mert nem ösztönlény állatok, hogy egy random meztelen test látványára egyől felálljon.
2/12 anonim válasza:
Hozzászoknak egy idő után. Meg gondolom, aki nudista strandra megy, az egyébként is szokott meztelenkedni. Vannak meztelen szauna szeánszok rendszeresen. Szerintem gyakorolj ott, nem hiszem, hogy a forró szaunában könnyen ágaskodik :D
3/12 anonim válasza:
Én járok, és felszokott többször is, de nincs belőle gond.
4/12 anonim válasza:
Egyszer menj el te is,és magadtól rájössz! Az átlag életkor 60 év és az átlagos testsúly 100 kg,szóval ne bombanőkre gondolj :))
5/12 anonim válasza:
Pont a nudistak hozzaszoktak. A nem nudista strandon eselyesebb.
6/12 anonim válasza:
Pont ugyanúgy ahogy bárhol az utcán. Ilyen alapon egész nap álló f.sszal rohangálnánk, mert tele van a világ szebbnél szebb nőkkel.
7/12 anonim válasza:
Amúgy ahogy írták, nem a 10/10 bombázók meg görög Adoniszok nudiznak.
8/12 anonim válasza:
Sehogy, föláll és kész. Van akinek pusztán már a meztelenre vetközéstől feláll. Amerikában van ahol farokgyűrűt huznak fel, hogy folyamatosan merev legyen a farok.
9/12 anonim válasza:
Ha a strandon az öltözőben, tusolóba, vagy esetleg, ha edzőtáborban vagyok és együtttusolok a többi sráccal. Akkor is simán kibírom, hogy ne álljon föl.
És ha lányok előtt lennék, akkor is simán kibírnám.
Nem a legnehezebb dolog, hogy ne szexuálisan gondoljon az ember a meztelenségre.
Én ha tehetném, mindig meztelenül lennék akárhol vagyok.
22/f vagyok.
10/12 anonim válasza:
"nemi szerver"
Windowst telepítünk rá, az biztos, hogy lefagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!