Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tehát ha nem dolgozol érettség...

Tehát ha nem dolgozol érettségi/diploma után, akkor cseszheted?

Figyelt kérdés

A munkáltatók azt várják el, hogy az önéletrajzodban az legyen, hogy te a suli elvégzése után folyamatosan dolgoztál valahol, mindenhol több évet. Nyomós indokod legyen a felmondásra, ha csak szimplán nem tetszett a munka, vagy a kollégák/vezetőség, az a te hibád. Nem lehet soha egy olyan korszakod, pár hónap vagy fél év, amikor nem dolgoztál semmit. Különben nem vesznek fel. Az én esetem speciális, mert jártam egyetemre, de otthagytam. Azalatt nem dolgoztam. És amikor rákérdeznek, miért, nem mondhatom, hogy mert egyetemre jártam, mert akkor jön a kérdés, hogy miért hagytam ott, meg akkor egy szar vagyok, aki nem kitartó és akkor biztosan a munkát is hamar itt fogja hagyni.

Ez komolyan igaz?!

2023. jan. 2. 11:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

#10 így van, de sokkal szimpatikusabb az a munkaerő, aki azért dolgozik, mert érdekli az adott terület.

Érthető, ha a kihagyósokkal szemben előnyt élvez, aki nem szakította meg ennyiszer a jogviszonyát.

Az, hogy ez jó vagy nem jó, más kérdés. Bár ha valaki jó abban, amit csinál, akkor ez nem fog számítani.

2023. jan. 3. 09:11
 12/13 anonim ***** válasza:
az ilyen helyek hajtják hülyére az embert általában.
2023. jan. 3. 09:13
 13/13 anonim ***** válasza:
65%

#10: Nem mindenki csak a pénzért gályázik szar helyen

#11 Szépen megfogalmazta, miért élvez előnyt az, akinek hosszabb, szinte folyamatos munkaviszonyai voltak korábban

2023. jan. 3. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!