Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érettségivel milyen munkák...

Érettségivel milyen munkák végezhetők?

Figyelt kérdés
Mechatro technikus vagyok, de az utóbbi években nagyon megutáltam, nem akarok ezzel foglalkozni, ezen kívül viszont nincs más képesítésem. Valami irodai munkát szeretnék, de egyik nagy problémám pluszban, hogy még én sem tudom, mit csinálnék szívesen. Eddigi munkahelyeim ilyen mások által elintézettek voltak, nagyon nincs tapasztalatom munkakeresésben és állásinterjún jól szereplésben. Számítógépen jól informált vagyok, összes office program és minimális programozási ismeret is van.

2022. nov. 3. 23:46
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha nem akarsz a szakmádban elhelyezkedni, akkor mindenképp tanulj egy másikat,viszont akkor olyat,amivel szívesen elhelyezkednél. Mert az az igazság hogy sima érettségivel kitörölheted a seggedet,max gyárba vesznek fel.
2022. nov. 3. 23:49
 2/10 anonim ***** válasza:
41%
A mai világban az a legbiztosabb, ha megint szólsz ismiknek és ők intéznek neked megint valamit.
2022. nov. 4. 00:39
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

-Egészségügyi asszisztens (nem biztos, hogy jól neveztem meg, de arra gondolok, aki az orvos mellett dolgozik, számítógépet kezel)

-raktáros

-eladó, pénztáros (ahol vállalják a betanítást és nem várnak el szakképzettséget)

-B kat. jogsival különféle sofőr állások

-irodai asszisztens (ha nem kérnek szakmát)

Tudom, csak irodai munkákat kérdeztél, de gondoltam leírok mindent, ami eszembe jut.

2022. nov. 4. 00:43
 4/10 anonim ***** válasza:
9%
Irodai munkákhoz kelleni fog nyelvtudás.
2022. nov. 4. 00:43
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Budapesten irodai munkák, adatrögzítés, telefonos ügyintéző. Nem mindhez kell nyelvtudás. Persze ezek ilyen 200-250 körül fizetnek csak.
2022. nov. 4. 08:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Csak kérdezem, ki az aki ennyire lelkiismeretesen pontoz le mindenkit?
2022. nov. 4. 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Kamionos is lehetsz, bár ahhoz elég a 8 általános is :D
2022. nov. 4. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
14%
Különféle adminisztrációs munkakörök - de az életed elunod, arra azért készülj :)
2022. nov. 5. 08:57
 9/10 anonim válasza:
49%

Szia! Irodai állást nem igazán fogsz találni így, hogy nincs hozzá végzetséged.

Pénzügyi-számviteli ügyintéző és mérlegképes könyvelő végzettséggel rendelkezem utóbbi megszerzése után több mint fél év állás keresés után sikerült találnom irodai munkát. Míg a képzést csináltam is keresgéltem több helyre is beadtam az önéletrajzom, de esélyem sem volt még ismerősi segítséggel sem. A volt osztálytársaim 90% mai napig nem talált irodai állást (szinte mindenki gyárban dolgozik, vagy családi vállalkozásban segít be)

Ha elfogadsz egy tanácsot tanulj valamit (akár alkalmi munka mellett).

Sok szerencsét!

2022. nov. 5. 13:13
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Melyik városban laksz?
2022. nov. 5. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!