Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tehát ha nem dolgozol érettség...

Tehát ha nem dolgozol érettségi/diploma után, akkor cseszheted?

Figyelt kérdés

A munkáltatók azt várják el, hogy az önéletrajzodban az legyen, hogy te a suli elvégzése után folyamatosan dolgoztál valahol, mindenhol több évet. Nyomós indokod legyen a felmondásra, ha csak szimplán nem tetszett a munka, vagy a kollégák/vezetőség, az a te hibád. Nem lehet soha egy olyan korszakod, pár hónap vagy fél év, amikor nem dolgoztál semmit. Különben nem vesznek fel. Az én esetem speciális, mert jártam egyetemre, de otthagytam. Azalatt nem dolgoztam. És amikor rákérdeznek, miért, nem mondhatom, hogy mert egyetemre jártam, mert akkor jön a kérdés, hogy miért hagytam ott, meg akkor egy szar vagyok, aki nem kitartó és akkor biztosan a munkát is hamar itt fogja hagyni.

Ez komolyan igaz?!

2023. jan. 2. 11:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy a mentális egészséged nem volt rendben. Nemes hazugságok beleférnek, ők sem a lelkedet nézik, sőt, ők még durvábban kezelnek téged és nagyobbakat hazudoznak. De egyébként igen, nagyjából "cseszhetjük".
2023. jan. 2. 11:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt hogy feketéztél azt ennyi.
2023. jan. 2. 11:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mondani h kihagytál x időt,én se mondom és nincs feszko.
2023. jan. 2. 11:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Találj ki valami jó sztorit és kész. Abban az időben külföldre költöztél egy rokonhoz. Akármi
2023. jan. 2. 11:33
 5/13 anonim ***** válasza:
41%

Sajnos itt nem fog javulni semmi!

Érdemes elegendő nyelvtudással felvértezned magad - kapcsolati tőke kiépítése - és IRÁNY KÜLFÖLD!!!

Nekem is már pályakezdő koromtól (30 évvel ezelőtt,) ugyanígy kellett volna a JOGAIMAT(!) követelnem, mint most.

Mi lett az eredmény 2006.-tól?! Drága jó édesanyám MUNKAHELYI LELKI TERROR KÖVETKEZTÉBEN(!) viszonylag fiatalon itthagyta a földi világot. 13 évig ápolhattam, DE AKKOR MÉG ÉN VAGYOK A ROSSZ(!)

Ja, és egy évig MÁS MUNKÁT(!) végezzek, mint amihez értek. Bravó! Na, ez már mindennek a teteje!

Legnagyobb sajnálatomra az ügyvédek sem mind tisztességesek.

2023. jan. 2. 12:17
 6/13 anonim ***** válasza:
29%

Valami okod csak volt, nem? Mit csináltál akkor? Nyelvet tanultál, jogsit csináltál, beteg rokont ápoltál stb. Nagyon sok oka lehet. Mondd az igazat. Kiszépítheted, de ne hazudj.

Egyébként igen, nyilván jobban bíznak abban, aki végig dolgozott, lehetőleg egyetem mellett is. Mi ebben olyan meglepő?

2023. jan. 2. 12:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kulfoldon dolgoztal feketen
2023. jan. 2. 13:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem ez egy hülyeség.
2023. jan. 2. 14:30
 9/13 anonim ***** válasza:
47%

Ez így hülyeség.

Részleteiben viszont vannak benne féligazságok.

Ha hosszabb felfelé ívelő karrierútban van pár hónap szünet 2 munkahely között az nem gond (kipihented magad, feltöltődtél, állástkerestél stb). Viszont ha pár hónapos munkaviszonyok vannak fél éves kihagyásokkal, az gáz. Ha nyomós indokod volt az egyetem félbehagyására, akkor nyilván nem végzettséget igénylő munkára jelentkezel, az sem gáz. Ha linkeskedsz, az igen.

És még lehetne sorolni

2023. jan. 2. 14:38
 10/13 anonim ***** válasza:

9-es csak az ember pénzért dolgozik, és ha nem kell neki és időnként megteheti miért ne állhatna le akár évekre is?

NEm gáz egyáltalán, nem kötelező éveket dolgozni sehol , vagy életed végéig dolgozni folyamatosan..

2023. jan. 3. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!