Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érettségi után mikor mentél...

Érettségi után mikor mentél dolgozni?

Figyelt kérdés
Mennyire találtál könnyen munkát? Meddig maradtál ott? Hány helyre jelentkeztél? Milyen típusú munka volt?

2022. dec. 24. 22:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Fél évig voltam otthon, 7 évig dolgoztam ott, ez volt az első próbálkozásom is, német nyelvű ügyfélszolgálat.
2022. dec. 24. 23:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Érettségi után pizzafutárnak álltam, első hely volt ahová jelentkeztem és egyből fel is vettek. Néhány hónapig csináltam csak, mert aztán jött egy jobb lehetőség.
2022. dec. 24. 23:42
 3/15 anonim ***** válasza:
98%
Én utána még 10 évig diák voltam. Könnyen találtam munkát.
2022. dec. 24. 23:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
10:00-kor éredtcségiztem, délre mentem melózni.
2022. dec. 25. 00:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az első diplomám megszerzését követő nyáron mentem dolgozni először. Könnyen találtam állást, 3 munkahelyből 2 visszajelzett, ez volt az egyik. Nagyjából fél évig voltam ott, aztán találtam egy jobb/szakmaibb lehetőséget. Akkor mondtam fel, mikor oda felvettek.

Adatbázis és webshopkezelős munka volt, javarészt adminisztratív, nem kapcsolódott a végzettségemhez, de nem is akartam azzal elhelyezkedni. A következő már szakmaibb volt, abban a szakmában, amihez végül később szereztem diplomát (elemzőként).

2022. dec. 25. 02:21
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt munkahelyem, amikor érettségiztem, - nem volt hatása egyiknek sem a másikra (azon kívül, hogy nem volt gyermeteg munka mellett tanulni).
2022. dec. 25. 07:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Már érettségi előtt diákmunkáztam, aztán pár évig dolgoztam (recepciós) majd egyetemre mentem ahol 50% munkaidőben dolgoztam (bolt). Az első diákmelót nehéz volt megkapni, mert kis vidéki városban éltem, plusz ez 2000 környékén volt, akkor a diákmunka lényegében szórólapozás volt, azt meg nem akartam. Végül irodába mentem takarítani.
2022. dec. 25. 09:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
érettségi után 5 évvel, mert elvégeztem egyetemen egy szakot.
2022. dec. 25. 13:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Másnap mentem dolgozni.

Haverral megláttunk egy építkezést kocsmába menet és megkérdeztük van-e meló.

Felvételi annyi volt, hogy másnap napkeltekor józanul jelenjünk meg.

Két hónap alatt befejeztük.

2022. dec. 25. 23:00
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Érettségi után továbbtanultam mert nem vagyok egy tanulatlan tuskó akinek ausztriai mosogatás marad. Alkalmazott matematikus végzettséggel Data Scientistként dolgozom egy svájci multinál jelenleg nettó 2.8 millió forintért átváltva a bért 100% home officeból. Az MSc után gyakorlatilag a fejvadászok kerestek engem én választottam ki a számomra megfelelő helyet, 2 hét volt mert meghallgattam az ajánlatokat.
2022. dec. 27. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!