Érettségi után mikor mentél dolgozni?
Figyelt kérdés
Mennyire találtál könnyen munkát? Meddig maradtál ott? Hány helyre jelentkeztél? Milyen típusú munka volt?2022. dec. 24. 22:59
1/15 anonim 

válasza:

Fél évig voltam otthon, 7 évig dolgoztam ott, ez volt az első próbálkozásom is, német nyelvű ügyfélszolgálat.
2/15 anonim 

válasza:

Érettségi után pizzafutárnak álltam, első hely volt ahová jelentkeztem és egyből fel is vettek. Néhány hónapig csináltam csak, mert aztán jött egy jobb lehetőség.
3/15 anonim 

válasza:

Én utána még 10 évig diák voltam. Könnyen találtam munkát.
4/15 anonim 

válasza:

10:00-kor éredtcségiztem, délre mentem melózni.
5/15 anonim 

válasza:

Az első diplomám megszerzését követő nyáron mentem dolgozni először. Könnyen találtam állást, 3 munkahelyből 2 visszajelzett, ez volt az egyik. Nagyjából fél évig voltam ott, aztán találtam egy jobb/szakmaibb lehetőséget. Akkor mondtam fel, mikor oda felvettek.
Adatbázis és webshopkezelős munka volt, javarészt adminisztratív, nem kapcsolódott a végzettségemhez, de nem is akartam azzal elhelyezkedni. A következő már szakmaibb volt, abban a szakmában, amihez végül később szereztem diplomát (elemzőként).
6/15 anonim 

válasza:

Volt munkahelyem, amikor érettségiztem, - nem volt hatása egyiknek sem a másikra (azon kívül, hogy nem volt gyermeteg munka mellett tanulni).
7/15 anonim 

válasza:

Már érettségi előtt diákmunkáztam, aztán pár évig dolgoztam (recepciós) majd egyetemre mentem ahol 50% munkaidőben dolgoztam (bolt). Az első diákmelót nehéz volt megkapni, mert kis vidéki városban éltem, plusz ez 2000 környékén volt, akkor a diákmunka lényegében szórólapozás volt, azt meg nem akartam. Végül irodába mentem takarítani.
8/15 anonim 

válasza:

érettségi után 5 évvel, mert elvégeztem egyetemen egy szakot.
9/15 anonim 

válasza:

Másnap mentem dolgozni.
Haverral megláttunk egy építkezést kocsmába menet és megkérdeztük van-e meló.
Felvételi annyi volt, hogy másnap napkeltekor józanul jelenjünk meg.
Két hónap alatt befejeztük.
10/15 anonim 

válasza:

Érettségi után továbbtanultam mert nem vagyok egy tanulatlan tuskó akinek ausztriai mosogatás marad. Alkalmazott matematikus végzettséggel Data Scientistként dolgozom egy svájci multinál jelenleg nettó 2.8 millió forintért átváltva a bért 100% home officeból. Az MSc után gyakorlatilag a fejvadászok kerestek engem én választottam ki a számomra megfelelő helyet, 2 hét volt mert meghallgattam az ajánlatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!