Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érettségi után mikor mentél...

Érettségi után mikor mentél dolgozni?

Figyelt kérdés
Mennyire találtál könnyen munkát? Meddig maradtál ott? Hány helyre jelentkeztél? Milyen típusú munka volt?

2022. dec. 24. 22:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 okosnak tartod magad, álom munkahelyed van átlag feletti fizetéssel, de egy egy kérdést nem tudsz értelmezni :DDDD tehát az a kérdés, hogy érettségi után mikor mentél el dolgozni.... nem az, hogy mit és mennyit tanultál, meg jelenleg hol, mit és mennyiért dolgozol... kicsit az értelmező olvasást is gyakorold :D
2022. dec. 27. 08:06
 12/15 A kérdező kommentje:

Attól, hogy valaki elmegy dolgozni, tanulhat is mellette… nem zárja ki a kettő egymást

2022. dec. 27. 08:39
 13/15 anonim ***** válasza:
36%

"tehát az a kérdés, hogy érettségi után mikor mentél el dolgozni"

Épp ezt válaszoltam meg egyéb rendkívül hasznos információval kiegészítve, épp ezért vagyok zseni mert rendkívül lényegretörő, hasznos válaszokat adok, nem véletlenül 100% a válaszaim hasznossági aránya / értékelése szinte kivétel nélkül

"Attól, hogy valaki elmegy dolgozni, tanulhat is mellette… nem zárja ki a kettő egymást"

Persze hogy nem zárja ki egymást csak egyrészt minek dolgozzon az ember bruttó 2500-3000 forintos órabérért alja munkát másrészt elvi okokból nem töltök be olyan munkakört ahová nem elvárás a diploma. Harmadrészt elveszi az időt az egyetemi tevékenységtől mint például nemzetközi konferenciák, kutatások amely referenciákkal sokkal magasabb kezdőbérről indulsz egy multinál.

2022. dec. 27. 10:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 tehát te vagy a tanár az alapítványi iskolából, akkor kirúgott a részeg igazgató. örülök, hogy ilyen karriert futottál be
2022. dec. 27. 10:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Durván 1 év után (maradtam érettségi után OKJ-n). Aránylag hamar találtam, nevetségesen rövid ideig, több helyre adtam be a jelentkezésemet, eladó/pénztáros voltam.
2023. márc. 28. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!