Eltudok menni dolgozni?
Nézegesd meg a környékeden levő délelőtti félállásokat, és dönts ez alapján.
Nekem volt egy évfolyamtársnőm, aki nappali mellett dolgozott, 1-2 órát reggeliztetett korán a közeli kávézóban, aztán húzott be órára.
Én meg hétvégén dolgoztam, éjjeli bébiszittelés, temetéseken éneklés. Kinek mi.
Biztos lesz, aki jobbat mond majd, de nekem a gyari állandó délelőttös jut eszembe. Azok 6tól 2ig vannak.
Vagy az éjszakás.
Egy baj van, hogy ezek általaban 3 műszakosak, vagyos egyezkedned kell a főnökkel errő a 2 napról.
3 műszak mellett tanulni se egyszerű.
Portás.
Vagyonőri sem kell, pocsékul fizet, de ha nyugis helyre mégy, ott tudsz tanulni is.
Szerintem nyugodtan.
A sulival is megbeszélheted,hogy munka mellett jársz, sokan így csinálják és az intézmény nem veszi túl szigorúan, illetve a jelenlétire ha aláírsz,akkor nibcs belőle igazolatlan.
Ha pedig találsz munkát,akkor ott is megemlítetheted a főnöknek,mert van aki elég rugalmas ebben.
Az is lehet,hogy legolgoztatod az a két délutánt vagy találtok rá más megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!